Finnair øker frekvensen til Kina, og i november 2019 starter det finske flyselskapet opp tre nye, ukentlige avganger til den nyåpnede flyplassen Beijing Daxing International Airport (PKX).

Finnair vil fly med Airbus A 330 på ruten til nyåpnede Beijing Daxing International Airport (Finnair.fi)

Beijing Daxing International Airport (PKX) åpner for drift 30. september 2019, og allerede 3. november begynner Finnair sine første flygninger.

Rutene skal driftes av Airbus A330-maskinene, og vil ha avganger mandag, onsdag og søndag. De nye rutene kommer i tillegg til Finnairs allerede operative, daglige flygninger til Beijing Capital Airport.

Alle de nye flygningene korresponderer også godt med Finnairs over 100 destinasjoner i Europa.

Et sentralt knutepunkt

Sjef for Finnair Skandinavia, Robert Lönnblad, mener ruten blir et sentralt knutepunkt for reisende i tiden som kommer.

Vi er stolte over å kunne tilby enda bedre forbindelser mellom Beijing og våre 100 destinasjoner i Europa. Vårt mål er å fortsette økningen av tilstedeværelsen vår i Kina. Den nyåpnede flyplassen i Beijing vil bli et sentralt knutepunkt for reisende til og fra Kina, og disse rutene vil derfor tjene kundene våre godt. Vi er takknemlige for støtten og samarbeidet fra både myndigheten og våre samarbeidspartnere i forbindelse med åpningen av disse rutene”.

Kina er blant Finnairs største satsningsområder, med totalt syv destinasjoner i Stor-Kina. Våren 2019 annonserte de også et codeshare-samarbeid med flyselskapene Juneyao Air og China Southern. Dette gir Finnairs kunder 13 nye kinesiske destinasjoner å velge mellom.

Flere saker om Finnair finner du HER

Kommentarer