Finnair er i stadig vekst, og i 2018 får selskapet sin tolvte modell av det kjente langdistanseflyet A350. Det betyr flere avganger til de mest populære langdistansedestinasjonene i vinterprogrammet 2018-19. – Finnair er nå inne i sin største ekspanderingsfase noensinne, og vi øker kapasiteten på reiser til populære destinasjoner i Asia. Nå får kundene våre større valgfrihet og fleksibilitet, sier Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia.

Ökonomiklasse i Finnairs Airbus A 350 XWB (©otoerres)

Ruten til Osaka vil få daglige avganger, i tillegg til to ekstraavganger på tirsdager og torsdager. Flyvningene til Hong Kong vil få ekstraavganger på fredager og søndager, og dermed totalt tolv ukentlige avganger.

Robert Lönnblad (bildekilde: Finnair)

Finnair skal ha daglige avganger til Delhi gjennom hele vinteren, i tillegg vil avgangene til Phuket øke til fire avganger på mandager fra 10. desember.

De siste langdistanseflyvningene som ble lansert var en suksess, og takket være dette kommer Finnair til å fortsette med langdistanseflygningene til Havanna, Puerto Vallarta, Puerto Plata, og Goa, også neste vinter.

– Selv om vi har mye fokus på å utvide tilbudet på langdistanseflyvningene, er Europa er fremdeles et viktig marked for oss. Derfor utvider vi også avgangene mellom de kortere distansene i vintersesongen, sier Lönnblad.

Fra 11. desember kan du fly to ganger i uken mellom Helsingfors og Lyon, i tillegg får Malaga, Funchal and Tenerife en ekstra avgang i uken, mens Roma og Gran Canaria får to ekstra i uken.

Det vil også bli daglige avganger i ukedagene til Rovaniemi i Finland, mens avgangene til Finland fra London Gatwick, Paris og Zürich vil fortsette som før. Finnair utvider også noen av de allerede eksisterende rutene.

Flyvningene til Malta og Antalya vil nå gå fra sommeren 2018 og frem til 9. desember, mens flyvningene til Edinburgh og Alanya-Gazipasa blir utvidet til å inkludere vinterstid. Dette blir dermed helårsdestinasjoner for Finnair.

Les flere saker om Finnair HER – Les også: Finnair med nyheter for sommeren 2018 — Finnair fortsetter å øke til populære destinasjoner — Finnair satser mer en noensinne på eksotiske reisemål

Alle Airbus A 350 XWB maskinene er utstyrt med Finnairs nye prisvinnende kabindesign, signert dSign Vertti Kivi & Co i fargene hvitt, blått og sølv/grått. (©otoerres)

Finnair Airbus A 350 XWB. (©otoerres)

Kommentarer