Den 31. mai starter Finnair direkteflyvninger mellom Bodø og Helsingfors. Ruten vil bli trafikkert opptil to ganger ukentlig frem til den 13. september.

Innseilingen til Bodø (©otoerres)

– Finnair er hjertelig velkommen til oss og det er meget gledelig med en ny direkterute mellom Bodø og Helsinki denne sommeren, sier lufthavnsjef ved Bodø lufthavn, Troels Sandreid.

Helsingfors/Helsinki Airport (©otoerres)

– Helsingfors er en spennende nordisk hovedstad som har mye å tilby. I tillegg vil ruten bli en korridor for videre forbindelser til spennende destinasjoner i Asia og samtidige gjøre vår vakre region mer tilgjengelig for besøkende, sier han.

Finnairs sjef i Skandinavia, Robert Lönnblad, er stolt over å gjøre Nord-Norge enda mer tilgjengelig for de utenlandske turistene.

– Vi er svært glade for å kunne innlemme Bodø i vårt nettverk. Norden er særlig attraktivt for våre asiatiske kunder, spesielt Nord-Norge med sin midnattssol og majestetiske natur. Med denne ruten, blir det enda enklere å velge Nord-Norge, sier han.

Ruten flys i samarbeid med flyselskapet Norra, og vil være operativ frem til 13. september. Den vil bli trafikkert hver søndag gjennom hele perioden fra 31. mai, samt om onsdagene i høysesongen 17. juni til 20. august.

Kommentarer