Finnair starter direkteflyvninger mellom Helsingfors og Guangzhou (tidligere Kanton ) i Kina. Første avgang blir den 6. mail og ruten vil få fire ukentlige rundturer.

Finnairs A 350 XWB har plass til 46 passasjerer i Business Class, 43 i Economy Comfort og 208 på vanlig økonomiklasse (©otoerres)

Finnairs A 350 XWB har plass til 46 passasjerer i Business Class, 43 i Economy Comfort og 208 på vanlig økonomiklasse (©otoerres)

Guangzhou – tidligere Kanton – har cirka fem millioner innbyggere. Byen ligger i området med ekstremt raskt vekst og økonomisk ekspansjon rundt Perleflodens delta i Kina. Til tross for alle moderne skyskrapere og kjøpesentre i denne dynamiske storbyen, finnes det et vell av kultur, underholdning og historie å oppleve. Finnair flyr nonstop fra Helsingfors fire ganger i uken fra og med sommerrutetabellen 2016, med smidige forbindelser fra Oslo. Det finske flyselskapet flyr i dag nonstop til følgende kinesiske byer: Beijing, Shanghai, Xian og Hong Kong.

Tidligere saker:

Fire ting som må oppleves i Guanzhou

  • Guangzhou en av noen få byer i verden som kan skilte med ikke mindre enn 10 kjempepandaer på ett og samme sted: Chimelong Xiangjiang Safari Park. Pandaene lokker hvert år millioner av besøkende til parken og er Guangzhous mest populære attraksjon. Må oppleves!
  • Ikke gå glipp av verdens største og mest prisbelønte sirkus, som finnes i Guangzhou: “Chimelong International Circus” beliggende i det naturskjønne Guangzhou Chimelong Tourist Resort. Sirkuset har plass til 8000 sittende besøkere og byr på det beste i sirkusverdenen. Artistene kommer fra over 20 forskjellige land over hele verden, og sirkuset har over 500 dyr av 40 forskjellige arter.
  • Shopping. Guangzhou har en av de mest trafikkerte shoppinggatene i hele Kina: Shangxiajiu. Gågaten er over 1200 meter lang med 300 butikker.
  • En kveldstur på Perlefloden, den tredje lengste i Kina med sine 200 mil, er noe du må oppleve. En fascinerende båttur, omkranset av neonlys og skyskrapere. Den konkurrerer definitivt med Victoria Harbor i Hong Kong når det gjelder visuelle opplevelser.

Kommentarer