BWH Hotel Group fortsetter veksten i Norge. Nå knytter ytterligere fire hoteller seg til kjeden, som anses som et stadig mer attraktivt alternativ for frittstående hoteller.

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection - Junior Suite - Best Western
Junior Suite, Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection (bildekilde: bwhotelgroup.dk)

De nye medlemmene er Voksenåsen Hotell i Oslo på toppen av Holmenkollen, Saga Hotel Oslo, et designhotell i Oslo sentrum, og flyplasshotellene Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport og Best Western Plus Oslo Airport.

– Til tross for krisen som pågår, ser vi en svært positiv utvikling i Norge for øyeblikket, sier Johan Michelson, konsernsjef for BWH Hotel Group i Skandinavia.

– Mange hotelleiere har det tøft for tiden og forsøker å finne ut hvordan de best kan ruste seg for fremtiden. Kombinasjonen av å tilhøre en solid hotellkjede som skaper inntekter og reduserer kostnadene samtidig som man beholder selvstendigheten og sitt individuelle preg, er noe mange hotelleiere opplever som svært tiltalende. Vår visjon er å bidra til et levende hotell-landskap i en verden der alt blir stadig mer standardisert, og målet vårt er å bli den ledende kjeden av privateide og frittstående hoteller i Norge.

Les også: BWH Hotel Group vokser kraftig i Norge (juli 2020)

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport - skisse - fasade
Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport (bildekilde: bwhotelgroup.dk)

– For oss var BWH Hotel Group et naturlig valg, sier Matthias Tanski, eier og administrerende direktør for CiC Hospitality.

– Vi har hoteller i kjeden fra før, og vi opplever at det er en profesjonell organisasjon som hjelper oss med å utvikle hotellvirksomheten vår – og som forstår utfordringene våre. Det ligger også en styrke i en global hotellkjede.

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection - Nordmarka - Holmenkollen - Oslo - Nasjonalgave
Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection (bildekilde: bwhotelgroup.dk)

– Det er gøy og spennende å bli en del av en stor, internasjonal hotellkjede. Vi håper at mange nye gjester finner veien til det fine hotellet vårt, og vi har stor tillit til at blant annet lojalitetsprogrammet Best Western Rewards skal bidra til det, sier Maria af Klinteberg Herresthal, administrerende direktør for Voksenåsen.


Litt mer om hotellene

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection ligger på Frogner, like bak Slottet. Designhotellet er renovert og modernisert av Delotis Design, men har beholdt sitt vakre utseende og sin tradisjonelle arkitektur fra 1890-tallet. 

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection ligger omgitt av natur på toppen av Holmenkollen med fantastisk utsikt over Oslo. Hotellet er en funkisperle med unik historie som Norges nasjonalgave til Sverige, og det er et svært populært sted for møter og arrangementer. 

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport, et helt nytt hotell som åpner i mai 2021 og har perfekt beliggenhet ved flyplassen. 

Best Western Plus Oslo Airport - Gardermoen
Fra nyrenoverte Best Western Plus Oslo Airport (bildekilde: bwhotelgroup.dk)

Best Western Plus Oslo Airport er nyrenovert og ligger ved Oslo lufthavn Gardermoen . Her kan konferansegjester både sove og spise godt mens de bruker hotellets møterom. 

Flere saker om Best Western og BWH Hotel Group finner du HER

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection - Nordmarka - Holmenkollen - Oslo - Nasjonalgave
Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection (bildekilde: bwhotelgroup.dk)

Kommentarer