Thon Hotels har fire hoteller som går videre til Twinings Best Breakfast-finalen hvor Norges beste hotellfrokost for 2019 kåres: Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Stavanger, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Fire Thon-hoteller går videre til Twinings Best Breakfast-finalen. (Foto: thonhotels.no)

– Vi er kjempefornøyd med at Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo og i Bergen, samt Thon Hotel Stavanger er finalister i år. Hvert av hotellene har gjort en formidabel innsats når det gjelder utvalg, presentasjon og service ved frokostene. Vår satsing på kortreist mat og hjemmelagde spesialiteter har vært en suksess, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels. 

Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen (bildekilde: thonhotels.no)

– Hvert år kåres Norges beste frokost av Haugen-Gruppen og Twinings. Det er alltid spennende å følge denne konkurransen. Vi i Thon Hotels gleder oss nå til finalen hvor vinnerne vil bli kåret, sier Morten Thorvaldsen.

I 2016 tok Thon Hotel Lofoten 1. plass i Norges beste frokost-konkurransen, og i 2017 og 2018 kom Thon-hotellet på 2. plass.

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Kommentarer