First Hotel Arlanda Airport, som åpner dørene for første gang høsten 2016, skal bidra til å gjøre Arlandastad til et av de mest sentrale og attraktive møtepunktene i Skandinavia.

Utviklingen av Arlandastad fortsetter for fullt, og den siste innovasjonen er First Hotel Arlanda Airport.

Roar Ingdal (FH)

Roar Ingdal (FH)

– Dette hotellet tilfører området noe helt nytt når det gjelder hotellstandard samt tilbud av aktiviteter, design og konferanser, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

First Hotel Arlanda Airport ligger bare to minutter unna flyplassen og det 150 roms store hotellet får romslige konferanselokaler. Det er tilknyttet en av de mest ekspanderende møteplassene for bilindustrien i Nord-Europa – DRIVELAB Stockholm – og satser både på forretnings- og fritidsreisende.

– Selv om First Hotel Arlanda er tett knyttet til DRIVELAB Stockholm, så ønsker vi å nå en bred kundegruppe. Derfor er det lagt mye tid og krefter i designet, restaurantene, konferansefasilitetene og andre aktiviteter og tilbud på hotellet, sier Ingdal videre.

Store ambisjoner

Ansvarlig for det nye hotellprosjektet og kommende hotelldirektør er Thomas Bohm, i dag hotelldirektør ved First Hotel Norrtull i Stockholm.

– Vi kartla potensielle samarbeidspartnere og valgte First Hotels etter en grundig prosess. Det er flere årsaker til denne beslutningen, men det er klart at kjedens betydelige fremgang de siste årene sammen med positiv erfaring fra samarbeidet med First Hotel Norrtull veide tungt, sier Bohm.

Planlagt åpning for First Hotel Arlanda Airport er september neste år, og utviklerne mangler ikke visjoner for hotellet.

-Vårt mål er å skape et av de mest sentrale og attraktive møtepunktene i Skandinavia. For dette hotellet har alt; store og gode fasiliteter for konferansegjestene, det er kort til flyplassen og Stockholm sentrum for de forretningsreisende og rommene er romslige og stilrene for feriereisende. Samtidig kan hotellet, i samarbeid med DRIVELAB, tilby kanskje de beste forholdene for testkjøring i Skandinavia, sier Bohm.

Unik lokasjon

First Hotel Arlanda ligger kun to minutters kjøretur fra Sveriges største flyplass og er lett tilgjengelig både fra bil, buss og tog. Arlandastad Holding AB eier eiendommen, mens Frame Invest skal drive hotellet.

Med mer enn 10 000 kvadratmeters konferanselokale, satser Arlanda Holding tungt på møtevirksomhet, produktlanseringer, eventer, teambuilding og kongresser.

– First Hotel Arlanda blir et fantastisk tilskudd til Arlandastan. Vi utvikler varemerket DRIVELAB suksessivt og starter nå arbeidet med å tiltrekke oss enda bredere kundegruppe. Det er jeg sikker på at Frame Invest og First Hotels vil klare på en utmerket måte, sier Dieter Sand, administrerende direktør for Arlandastad Holding.

Fakta: First Hotel Arlanda

  • Åpner: September 2016
  • Antall rom: 150
  • Arkitekt: +ROLF Arkitekter (Rolf Andersson)
  • Interiørarkitekt: Made Up North (Johan Bjelke)
  • Fasiliteter: Blant annet fem konferansesaler, to restauranter, bar, treningsstudio, badstue, cateringservice, suttle bus, self check-in og butikk i lobbyen. Er også direkte tilknyttet DRIVELAB.
  • Beliggenhet: I Arlandastad, to minutter fra Arlanda flyplass.

Kommentarer