En kort gåtur fra Horten sentrum og nær Borre Golfbane, ligger First Hotel Horten. Det siste tilskuddet First Hotels ble nylig totalrenovert, og hotellet er moderne med store lyse rom. – Horten er en by i medvind og en rekke spennende utviklingsprosjekter er på trappene. Denne utviklingen vil vi være med på og fant en glimrende samarbeidspartner i Javed Iqbal og hans team, sier administrerende direktør i First Hotels, Vibeke Raddum.

Vibeke Raddum (bildekilde: first hotels)

First Hotel Horten skal driftes av Tribe Hotels, som er søsterselskapet til First Hotels, mens det eies av Javed Iqbal gjennom selskapet Jannat Hotel AS.

– Vi lette etter en innovativ samarbeidspartner med solid merkenavn og godt utviklet distribusjon- og salgsorganisasjon. Det fant vi i First Hotels. Jeg har stor tro på dette samarbeidet og jeg er sikker på at vi skal gjøre hverandre gode i årene som kommer, sier Iqbal.

Han har store planer for hotellet og vice president operations i Tribe Hotels, Håkon Gaarder-Larsen, mener fremtiden er lys for First Hotel Horten.

– Hotellet har gode forutsetninger for å lykkes og jeg ønsker at vi skal ta en tydelig posisjon i lokalsamfunnet. I samarbeid med huseier vurderes det et enda bredere tilbud i tiden som kommer.

First Hotels vokser i Norge og får med First Hotel Horten sitt første hotell i Vestfold. (bildekilde: First Hotels)

Videre vekst

First Hotels har vokst med flere hoteller i Norge de siste årene, og ønsker videre ekspansjon.

– Vi har som uttalt mål å vokse i alle markeder vi er etablert. Litt ekstra stas er det selvsagt å vokse i Norge, ettersom vi er en norskeid hotellkjede med nesten 25 års erfaring i dette markedet, sier Raddum.

Inkludert First Hotel Horten, består First Hotels nå av 90 hoteller; 60 i Norden og 30 i Spania gjennom avtalen med den spanske hotellkjeden Petit Palace.

Les også: First Hotels satser i Spania — inngår franchiseavtale med Petit Palace (2015)

Fakta: First Hotel Horten

  • Bygget: 2004
  • Totalrenovert: 2016
  • Eier: Jannat Hotel AS
  • Fasiliteter: Frokostrestaurant og lobbybar. Vegg i vegg med treningssenter og bowlinghall.
  • Beliggenhet: To kilometer sør for Horten sentrum, nær Borre Golfbane. Kort vei til E 18 og Skoppum stasjon.

Les flere saker om First Hotels HER

Kommentarer