MS Oslofjords nye taxfree-butikk ble offisielt åpnet torsdag 1. februar. 1.800 kvadratmeter med shopping gjør butikken, så vidt rederiet har klart å bringe på det rene, til verdens største på en dagferge.

MS Oslofjord seiler daglig mellom Sandefjord i Vestfold og Strømstad i Vest-Sverige. (Foto: Fjord Line)

Rundt 800 gjester valgte torsdag 1. februar sjøveien til Sverige fra Sandefjord for å oppleve den flunkende nye butikken. I løpet av 11 dager hektiske dager i midten av januar ble taxfree-butikken totalforandret og oppgradert med 600 nye kvadratmeter.

Fokus på mat

Butikken går nå over to dekk og rommer blant annet et nytt matmarked med stort utvalg i frysevarer, kjølevarer og delikatesser og en café med sjøutsikt. Den rekordstore butikken byr også på produkter i varekategoriene klær & tilbehør, leker hjem & fritid, godteri, vin & brennevin, parfyme & kosmetikk, øl og tobakk.

– Denne butikken har vi bygget med bakgrunn i gjestenes egne ønsker. Det er hovedgrunnen til at vi har økt sortimentet på mat betraktelig. Våre kunder og markedet for øvrig har etterspurt akkurat det, sier konsernsjef Rickard Ternblom i Fjord Line.

Konsernsjef Rickard Ternblom i Fjord Line. (Foto: Fjord Line)

Skjerper konkurransen

Siden sommeren 2014 har Fjord Line seilt skulder ved skulder med Color Line på den populære ruten mellom Sandefjord og svenske Strømstad. Den nye og forbedrede shoppingopplevelsen på MS Oslofjord er viktig for Fjord Line, ikke minst fordi man mener å ha skreddersydd konseptet til markedets behov og ønsker.

– Vi lever godt med konkurransen på ruten. Det er det som driver oss. Vi skal være best, sa konsernsjef Rickard Ternblom da butikken ble offisielt åpnet på 08.30-seilingen fra Sandefjord til Strømstad torsdag morgen.

Les flere saker om Fjord Line HER 

Les også: Fjord Line dobler på Sandefjord — Strømstad (2016) - MS Oslofjord trekker pusten — tilbake i forbedret utgave i 2017 (2016)

Det var folksomt da Fjord Line offisielt åpnet sin nye taxfreebutikk på MS Oslofjord torsdag. (Foto: Fjord Line)

Kommentarer