Finnair øker til daglige avganger på ruten mellom Helsingfors og Dehli men det blir en ny fredagsflyvning fra den finske hovedstaden til Los Angeles.

Finnair flyr til Los Angeles med Airbus A 350 XWB, mens Dehli-ruten opereres med A 330 (©otoerres)

Finnair legger til tre ukentlige avganger til Delhi når høysesongen for sommeren 2020 starter i slutten av juni. Finnair har for tiden fire ukentlige avganger til Delhi.

Fra og med 1. juli vil det være avganger hver dag resten av sommeren, så vel som for den kommende vintersesongen. Finnair sin Delhi-rute opereres med Airbus A330 og korresponderer godt med Finnair sitt brede europeiske og transatlantiske nettverk.

Finnair legger også til ukentlige avganger til sin populære Los Angeles-rute. De nye rutene benytter Airbus A350, og vil ha avganger på fredager fra og med 3. juli og til slutten av sommersesongen som avsluttes 24. oktober 2020.

For øyeblikket har Finnair tre ukentlige flyvninger til Los Angeles, på tirsdager, torsdager og søndager. I tillegg til de faste flyvningene til Los Angeles, flyr Finnair til fire andre transatlantiske destinasjoner, inkludert årlige flyvninger til New York JFK, samt sesongavganger til Chicago O´Hare, San Fransisco og Miami.
 
Finnair sine transatlantiske ruter blir fløyet innenfor alliansen mellom Finnair, American Airlines, British Airways og Iberia. Den felles alliansen tilbyr kundene flere valg av flyvninger, bedre forbindelser og bedre priser på transatlantiske ruter. For øyeblikket driver de fire flyselskapene over 100 daglige returflygninger mellom Europa og Nord-Amerika.

Les flere saker om Finnair HER

Kommentarer