Reiselysten er på topp foran årets høstferie. Det viser tall fra TUI. En rekordvarm norsk sommer har gitt mersmak og turoperatrøren har solgt 30 prosent  flere reiser til sydlige strøk enn på samme tid i fjor.

TUI Family Life Pascha Bay, Tyrkia (Bildekilde: TUI Norge)

– Det er alltid høy etterspørsel hos oss i skolens ferier, men en så stor vekst i antall solgte reiser i årets høstferie kom faktisk litt overraskende på. Den gode sommeren her hjemme har kanskje gitt mersmak, og flere vil sikre seg en god og varm familieferie, sier Usman Jasrae, Head Of Digital Sales & Marketing i TUI Norge.

TUI Family Life Aegean Park, Rhodos (Bildekilde: TUI Norge)

Hytta eller utlandet

Statistikk fra Virkes Reisepuls-undersøkelse viser at 34 prosent av befolkningen planlegger å ta fri i høstferien, mer enn halvparten av disse velger å bruke den tiden i utlandet. Undersøkelsen viser også at hyttetur naturlig nok er veldig populært om høsten, og tid med familie og venner er det vi setter høyest når vi først har fri.

TUI Family Life Aegean Park, Rhodos (Bildekilde: TUI Norge)

Fortsatt Tyrkia-vekst

Nordmenn flest velger soltrygge europeiske reisemål i høstferien, og 80 prosent av de som reiser utenlands med TUI er barnefamilier. Kreta, Rhodos og Mallorca er toppvalg for de aller fleste, men Tyrkia er fortsatt den destinasjonen med størst vekst i sommer og også i høstferien.

Hit reiser nordmenn i høstferien:

  1. Kreta
  2. Rhodos
  3. Mallorca
  4. Kypros
  5. Tyrkia

Mest populære hotell i høstferien:

  1. TUI Family Life Alcudia Pins (Mallorca)
  2. Blue Star Club Dem & Spa Resort (Tyrkia)
  3. TUI Family Life Aegean Park (Rhodos)
  4. Blue Star Sun Beach (Rhodos)
  5. TUI Family Life Pascha Bay (Tyrkia)

Les flere saker om TUI HER og HERDfly.no`s Twitterkonto  og Facebooksider finner du HER og HER

TUI Family Life Alcudia Pins, Mallorca (Bildekilde: TUI Norge)

Kommentarer