Ikke alle drømmer om varmere strøk om vinteren. Samtidig som nordmenn i økende grad reiser østover, er det stadig flere asiatiske turister som ønsker å oppleve den nordiske vinteren. Finnair svarer med å øke kapasiteten til Lappland.

Finnairs har sin hovedbase på Helsingfors Vanda lufthavn (foto: ©otoerres)

Finske Lappland, som er kjent for sin uberørte natur, spektakulære nordlys og spennende vinteraktiviteter tiltrekker stadig flere turister fra Østen. Finnair utvider derfor tilbudet i vintersesongen 2018/2019.

Robert Lönnblad (bildekilde: Finnair)

– Norden oppleves som svært eksotisk for mange, og er du ute etter en ekte nordisk vinteropplevelse finnes det ikke noe bedre sted enn Lappland, sier Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia.

Finnair legger til over 230 flygninger til Lappland for vintersesongen 2018/2019, og tilbyr dessuten flere forbindelser til de populære vinterdestinasjonene Ivalo, Rovaniemi, Kittilä og Kuusamo i høysesongen.

Totalt tilbyr Finnair 482 000 plasser til Lappland i vintersesongen 2018/2019 – en økning på 15 prosent sammenlignet med tidligere. Finnair fortsetter også non-stop-flygningene fra London Gatwick, Paris og Zürich til Lappland i vintersesongen 2018/2019.

– Finnair er inne i den raskeste vekstperioden i vår historie, og vi tilbyr nå flere valgmuligheter og flere reiser mellom Europa og Asia enn noen gang før. Vi jobber hele tiden med å forbedre tilbudet til kundene våre, og økt kapasitet til nordiske destinasjoner er en naturlig del av veksten, sier Lönnblad.

Les flere saker om Finnair HER

Les også: Finnair styrker samarbeidet med British Airways – Finnair flyger den svenska truppen till OS i Sydkorea 2018 – Finnair fortsetter å øke til populære destinasjoner

 

Kommentarer