Widerøe øker frekvensen fra tre til fire ukentlige avganger mellom Bergen og München i perioden 24. januar til 7. mars 2020. Den nye lørdagsavgangen gir skiglade vestlendinger flere gode reisealternativer mellom Bergen og München i vinterferie-perioden.

Widerøes Embraer E 190-E2 LN-WEX inn for landing på Bergen lufthavn Flesland (Pressebilde: Widerøes Flyveselskap)

Vestlendingene vil nå ha enda flere reisealternativer i tilknytning til neste års vinterferie. Ruten vil også ha forbindelser til München fra blant annet Sogndal, Ålesund, Kristiansand, Stavanger, Sandefjord, Bodø og Tromsø.

For ski-interesserte er München en strålende inngangsport til Alpene. München er i tillegg et godt reisealternativ til andre alpeland som eksempelvis Sveits, Italia og Østerrike. Her kan man besøke flere kjente skianlegg som Garmisch-Partenkirchen, Ischgl, Sankt Anton og Lech.

Fra München får reisende gode forbindelser til og fra Widerøes rutenettverk i Norge med muligheten til å oppleve både fjord og nord med forbindelser fra Bergen til Bodø og Tromsø.

Widerøe flyr allerede 18 direkteruter fra Bergen og har flere partnere som muliggjør forbindelser til mange spennende destinasjoner både innenlands og utenlands. Ruten vil trafikkeres av Widerøes Embraer E190-E2 jet. 

Utvidelsen av tilbudet til München gir Bergensere nye muligheter til å oppleve vinterferie i alpene. Samtidig ser vi at vår satsing med nye og moderne jetfly fra Bergen til Nord-Norge har gjort Bergen til et populært knutepunkt for trafikk til Bodø og Tromsø. Vi forventer at den nye lørdagsavgangen også vil være et attraktivt tilbud for tyske turister som vil til Norge for å oppleve både fjord og Nordlys i vinterhalvåret, sier Espen Bakke-Aas Steiro, Rutesjef regionale ruter Widerøe.

Rutetider Bergen-München:

Mandag, onsdag og fredag

  • Avgang Bergen kl. 13:30, 2 t 20 minutter flytid
  • Avgang München kl. 16:30, 2 t 20 minutter flytid

Lørdag 

  • Avgang Bergen kl. 10:15, 2 t 20 minutter flytid
  • Avgang München kl. 13:15, 2 t 20 minutter flytid

Priser Bergen-München fra NOK 699,- og billetter er nå tilgjengelige for booking på Widerøes nettsider.

Les også: Widerøe med fire nye direkteruter fra Bergen til Tyskland, Danmark og Sverige (desember 2017)

Flere saker om Widerøe finner du HER

Kommentarer