Gode kundetilbakemeldinger gjør at flyselskapet Emirates har valgt å utvide sitt partnerskap med Uber. Nå kan passasjerer som ankommer Dubai fra mer enn 50 destinasjoner få redusert pris på Uber-transport til og fra Dubai International Airport.

Emirates Airbus A 380 foran selskapets terminal på flyplassen i Dubai (bildekilde: EK)

Passasjerer som reiser til eller via Dubai kan nå få en enda mer behagelig reiseopplevelse takket være samarbeidet mellom Emirates og Uber.

Reisende fra mer enn 50 globale destinasjoner i Europa, Nord- og Sør-Amerika, Midtøsten, Australasia og Øst-Asia kan benytte seg av gode tilbud på Uber-transport til og fra flyplassen i Dubai.

Tilbudet gjelder fram til den 18. juni, og omfatter passasjerer med billetter av pristypen Economy Flex, som omfatter majoriteten av billettene på Economy Class med unntak av kampanjebilletter. Tilbudet kan benyttes av både eksisterende og nye Uber-kunder.

Emirates Airbus A 380 Dubai Airport (EK)

Reisende med Emirates Economy Flex Plus- og Economy Flex-billetter fra blant annet Oslo, kan få rabatt på sin Uber-tur når de ankommer Dubai ved å besøke Emirates’ nettside i løpet av kampanjeperioden.*

Med Economy Flex Plus-billetter, kan reisende benytte seg av to gratisturer til og fra Dubai International Airport fra hvor som helst i Dubai til en verdi av inntil 120 AED per tur, som tilsvarer rundt 280 norske kroner.

Passasjerer med Economy Flex-billett kan få halv pris, inntil en verdi av 60 AED per tur, på to turer til og fra flyplassen fra hvor som helst i Dubai. Det tilsvarer omtrent 140 norske kroner.

*Vilkår og regler er gjeldende.

Flere saker om Emirates og Dubai finner du HER og HER

Kommentarer