Skal du til Dubai i august eller september har du muligheten til å få med deg et fantastisk show helt gratis. For hver Emirates-billett kjøpt på emirates.com før 8. september, for reiser til Dubai til og med 30. september, får reisende en gratis billett for å se det spektakulære showet La Perle. Der får du oppleve koreografi, lyd og bilde som tar pusten fra deg, kombinert med stunts og akrobatikk på en spesialbygget scene med fossefall og andre vann-effekter.

Emirates Boeing 777-300 ER inn for landing på Oslo-Gardermoen (arkivbilde: ©otoerres)

For å få de gratis billettene må fly-billettene bookes på emirates.com med rabattkoden LAPERLE. Passasjene vil få bronse-billetter til showet om de flyr Economy Class, og sølv-billetter om de flyr First Class eller Business Class. Tilbudet er også tilgjengelig via enkelte reisebyrå.

Les også: Emirates frister med gratisbilletter til At the Top, Burj Khalifa

Flere fordeler ved reise med Emirates

Frem til og med 30. september kan alle Emirates-passasjerer få enda mer ut av besøket til Dubai med My Emirates Pass. Ved å vise frem boarding-kortet for Emirates-flyvningen på mer enn 450 lokasjoner kan besøkende fra Norge med rabatterte priser. Noen av byens beste restauranter, tema-parker, spa og andre aktiviteter er inkludert. Se en oversikt her. Fly til Dubai på Economy Class med priser fra 3999kr, og Business Class fra 22 999kr. Emirates flyr fra OSL tre ganger i uken, direkte til solfylte Dubai.

Les mer om Dubai og gratisbilletter til La Perle HER

Les mer om innreisereglene til Dubai HER

Les flere nyheter og artikler om Emirates og Dubai HERHER og HER

Les mer om Emirates her

Kommentarer