Flyr lanserer nye reisemål til attraktive skidestinasjoner og storbyer i Europa; Salzburg, Milano (Bergamo), Genève, München og Grenoble. Dermed vil norske reisende og skientusiaster få tilgang til direkteruter til flere populære destinasjoner i vinter.

Flyr - pilot - Kvinne - Boeing 737-800
Flyr med kurs for Salzburg, Milano (Bergamo), Genève, München og Grenoble. Oppstart blir fra januar 2022 (foto: flyr.com)

Med disse nye destinasjonene kommer også Østerrike, Sveits og Tyskland på rutekartet til Flyr, i tillegg til reisemålene Flyr allerede har til Frankrike og Italia; Paris, Nice og Roma.

– Vi fortsetter veksten og åpner i dag for salg av billetter til attraktive priser til populære skidestinasjoner i Europa, med avganger til og fra Oslo, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Avgangene er lagt opp på dager slik at det er enkelt å kombinere flere destinasjoner, for eksempel å fly inn til Grenoble og hjem fra Genève, slik at de reisende kan oppleve flere spennende skiområder. Ved å kjøpe en Smart-billett inngår to kolli innsjekket bagasje (hver på maks 23 kg), hvor en kan være ski. 

Flyr - Rutekart - januar -2022
Flyr sitt rutekart fra januar 2022 (kilde: flyr.com)

Flyr-billetter til og fra disse nye reisemålene er i salg på flyr.com og i Flyr-appen, med første avgang fra 5. januar 2022. De kommende ukene vil det komme flere nyheter og flere nye reisemål fra det nye norske flyselskapet.

I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Bergen og Trondheim, og lanserte nylig også ruter til Stavanger. Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august, og nylig kom også Paris, København og Roma inn på rutekartet.

Les også: Setter kurs for StavangerTil København, Paris og RomaFem nye Flyr-destinasjoner

Flere nyheter og artikler om Flyr finner du HER

Kommentarer