Siste ukes dopingsjokk tiltross. Det østerrikske flyselskapet Commonsky vil inngå en en ny sponsoravtale med den norske skiløperen Therese Johaug.

Flyselskapet Commonsky i Østerrike vil tilby Therese Johaug en ny sponsoravtale – tre år den opprinnelige planen. Flyselskapet, som dengang het Mapjet, sponset Johaug fra 2010 til 2014. Eieren Peter Fiers hadde planer om å gjenoppta samarbeidet i 2019 i forbindelse med Ski VM i Seefeld samme år. Nå fremskyndes planene, skriver Dagbladet.

– Jeg har kommet fram til at dette er den beste tida å komme tilbake som sponsor for Therese. Hun har gitt så mange gode ting til meg, til alle, og jeg føler at dette er min tid til å gi litt støtte tilbake, skriver Fiers i en e-post til avisen.

Fiers legger til at er «arrogant nok» til å si at han kjenner Johaug bedre enn 99 prosent av det norske folket. Han er derfor 100 prosent sikker på at langrennsstjerna er ærlig. Fiers mener det er viktig å sende ut positive meldinger i en tid hvor den internasjonale sportspressen flommer over av negative oppslag.

Commonsky har sin hovedbase på flyplassen i Linz og selskapet driver i “VIP-segmentet”  med business og privatjetcharter.

Commonsky`s nettsider finner du HER 

Kommentarer