Air Leap opplever økt etterspørsel etter flyreiser og vil fra høsten øker antall fly stasjonert i Norge. Det medfører bedre avgangstider og legger grunnlaget for enda bedre regularitet på flyruta mellom Røros og Oslo. Fra 29. august kommer Røros til å ha et fly fast stasjonert gjennom uken. Samme dag starter også selskapets nye ruteprogram.

Saab 340 - Air Leap - Regionalfly
Air Leap flyr med Saab 340 (bildet) og ATR 72 (Foto: Gustav Karlström)

Som en del av satsingen i Norge har Air Leap ansatt Lars Hjorth-Johansen som Head of Revenue siden 1. juni. Han jobber sammen med sitt team i Stockholm, hvor han pendler jevnlig fra sin bostedsadresse i Oslo. Samtidig trer han inn som salgs- og markedsansvarlig for Air Leaps norske rutenettverk, hvor han tar med seg erfaringer fra tidligere arbeid i Norwegian og FlyViking.

– Vi har stor tro på vekst i antall reisende til regionen, da den fremstår som en kjent og attraktiv reiselivsdestinasjon i Norge, sier Hjorth-Johansen.

 Lars Hjorth-Johansen - Air Leap
Lars Hjorth- Johansen Head of Revenue, Air Leap, samt salgs- og markedsansvarlig i Norge (Pressefoto: Air Leap)

– Air Leap ser næringslivets behov for et effektivt og pålitelig flytilbud, som sikrer fortsatt høy verdiskapning og utvikling, bl.a. i den eksportrettede industrien i Rørosregionen.

– Vi er veldig glade for å få en markeds- og salgskraft i Norge som kan være nærmere markedet og våre gjester. På den måten kommer vi sammen om å utvikle Røros-regionen og få til enda flere møter og opplevelser, sier Jens Harryson som er kommersiell direktør i Air Leap.

ATR 72 - turboprop - Air Leap - Sverige
Air Leap ATR 72 turboprop (Foto: Erik Glimvik)

– Røros-ruta er spennende da det nå ligger et uforløst potensial for Air Leap i dette markedet. Ved å styrke rutetabellen med avgangstider som har blitt godt mottatt lokalt er det vår jobb å sikre god regularitet også fremover. Vi jobber nå tett sammen med lokale aktører for å få flere reisende til å teste ut vårt produkt, slik at vi på sikt kan være med å sikre den samfunnsøkonomiske nytten ruta har for lokalsamfunnet, sier Lars Hjorth-Johansen videre.

Les også: Air Leap og Widerøe vant anbudskampen om de regionale flyrutene i Sør-Norge (juni 2019)

– Vi er tilfredse med de forbedrede rutetidene, og vi tror det vil betjene majoriteten av markedet på en bedre måte. Nå blir også rutetidene mer gjenkjennbare gjennom hele uka. Samtidig gir et nattparkert rutefly alle ukedager erfaringsvis bedre regularitet, avslutter Lufthavnsjef ved Røros Lufthavn Gudbrand Rognes.

Les flere nyheter om Air Leap HER

Kommentarer