Norge – Island for 649.- norske kroner og gunstige priser til videre 28 destinasjoner over hele verden. Icelandair forlenger Black Friday-salget til norske reisende frem til onsdag 9. desember.

Boeing 767 - Icelandair - Langdistansefly
Icelandair flyr pr. idag med Boeing 767 (bildet) og Boeing 757 (Pressebilde: Icelandair)

Du kan nå bestille for fremtiden og sikre deg en tur til Island for lave summer. Icelandair er optimistiske og håper på en bedre og mer koronafri-situasjon for reiselivet utover i 2021. 

Enten du klør i fingrene etter å endelig kunne reise til et helt nytt reisemål i 2021, vil besøke familie du ikke har vært i stand til å se på flere måneder, eller om du bare vil ha noe å se frem til, kan du planlegge turen trygt med Icelandair.

Icelandairs fleksible bestillingsregler sikrer deg dersom turen blir kansellert som følge av korona eller sykdom, eller hvis smittesituasjonen ikke tillater reising likevel. Du vil da kunne velge mellom å få tilbake pengene, reise med et annet fly i regi av Icelandair eller booke om turen til en senere dato. 

Bestill innen onsdag 9. desember for å dra nytte av de konkurransedyktige prisene, som også tar deg til andre destinasjoner i Europa og Nord-Amerika. Du kan for eksempel fly tur-retur Oslo lufthavn, Gardermoen til New York med Icelandair for bare 3190 kroner. Det går også fly fra Bergen. 

Noen eksempler på gode tilbud er:

Avganger fra Oslo lufthavn, Gardermoen:

Hele oversikten over de 28 destinasjonene vil være tilgjengelig HER og kan bestilles frem til onsdag 9. desember 2020. 

* Via Island

• Priser til New York gjelder både John F. Kennedy International Airport og Newark Liberty International Airport

• Alle priser er avhengig av tilgjengelighet og/eller endring

Icelandairs fleksible bestillingsregler

For å møte kundenes behov i disse usikre tidene, har Icelandair innført en fleksibel bestillingspolicy som gir kundene en fleksibel service- og reiseopplevelse, som støtter dem til å bestille trygt. 

Icelandair gjør sitt ytterste for å få de kundene som ønsker å reise effektivt til destinasjonen. Hvis flyet deres blir kansellert vil Icelandair ordne reisen via andre Icelandair-destinasjoner eller gjennom partner-flyselskaper uten ekstra kostnad for passasjeren. De som velger å ikke reise når flyet er avlyst, kan enkelt endre reisedatoer uten endringsgebyr, godta en reisekupong som er gyldig i tre år eller be om full refusjon. 

For de som ønsker å endre en kommende flytur, har Icelandair også frafalt endringsgebyret for alle bestillinger, slik at passasjerer når som helst kan endre flyreisen eller be om en reisekupong. 

Flere saker om Icelandair finner du HER

Kommentarer