Norges første Radisson og Radisson RED-hoteller kommer til Gardermoen og Økern Portal Oslo. Det nye dual-brand Radisson & Radisson RED-hotellet åpner på Oslo Lufthavn våren 2022 og blir det største hotellet på flyplassen, med gangavstand til terminalene. I tillegg åpner enda et Radisson RED-hotell på Økern Portal Oslo sommeren 2022 og gjestene kan se frem til helt nye, utradisjonelle hotellopplevelser.

Skisse -konferansesenter - Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport
Skisse av konferanseområdet hos Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport (Foto: Radisson Hotel Group)

Vi er veldig glade for å introdusere Radisson og Radisson RED til det norske markedet. Når hotellet er ferdigstilt, vil nye Radisson RED Oslo Airport and Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport på Gardermoen tilby både den nye Radisson RED-opplevelsen og det nye Radisson-konseptet. Vi introduserte for første gang dette dual-brand Radisson & Radisson RED-konseptet på London Heathrow flyplass i fjor, med svært positive tilbakemeldinger fra gjestene som nå kan oppleve det beste av to hotellvaremerker i ett opphold. Dette gjør opplevelsen interessant og spennende, samtidig som den er praktisk og komfortabel, forklarer Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President Northern & Western Europe for Radisson Hotel Group.

Tom Flanagan Karttunen (Foto Rickard L. Eriksson)

– Vi er veldig stolte av åpne ikke bare én, men to Radisson RED-hoteller i Oslo Norge neste år, med det andre Radisson RED hotellet – Radisson RED Økern Oslo – som åpner på Økern Portal sommeren 2022″.

Gangavstand til terminalene   

Radisson RED-hotellene er lekne i sin design og tilbyr en kreativ og urban atmosfære. Dette er hotellet for dem som vil ha minneverdige opplevelser, som bryter med det tradisjonelle. På Oslo Lufthavn kan gjestene glede seg til gjesterom og fellesområder i gråtoner, med innslag av røde designelementer og spennende fotografikunst.

Radisson-varemerket kjennetegnes avskandinavisk design og tilbyr moderne og komfortable gjesteopplevelser. På det nye hotellet på Oslo Lufthavn vil designet ha innslag av lyse trematerialer, behagelige fargetoner som skaper harmoni og fotokunst i gråtoner.   

– Med nye, lydisolerte gjesterom, toppmoderne møtefasiliteter, et sosialt restaurantområde og den mest praktiske beliggenheten bare noen få skritt fra flyplassterminalene, er nye Radisson RED Oslo Airport and Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport et førsteklasses valg for både forretnings- og fritidsgjester, sier Tom Flanagan Karttunen.

Det nye hotellet har en egen gangvei de få meterne mellom hotellet og flyplassterminalene slik at gjester bruker minimalt med tid for å nå sine fly. For forretningsreisende er hotellet optimalt for møter og konferanser, med flere toppmoderne møterom, samt en ballsal for større arrangementer og konferanser. Alle de konfortable gjesterommene har lydisolerte vegger og førsteklasses utsikt over flyene som letter fra flyplassen.

Hotellet kommer også til å tilby et nyrenovert fitnessrom for gjester som ønsker å trene i løpet av sitt opphold. Et nytt restaurantkonsept ‘GAMO Bar & Restaurant’ er under utvikling, og kommer til å tilby nordiske smaker og en livlig og innbydende atmosfære.

Skisse - bar - Radisson RED Oslo Airport
Skisse av baren hos Radisson RED Oslo Airport (Foto: Radisson Hotel Group)

Radisson RED Oslo Airport and Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport: største hotellet på Oslo Lufthavn

Med mer enn 500 gjesterom blir Radisson RED Oslo Airport and Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport det største hotellet på Oslo Lufthavn, med gangavstand til terminalene. Hotellet vil stå ferdig våren 2022, etter en utvidelse og renovering av eksisterende Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen hotell. 9.600 kvadratmeter, 214 nye rom fordelt på åtte etasjer og en ny konferanseromsetasje skal legges til det eksisterende hotellet. I tillegg skal alle gjesterommene renoveres og oppdateres for å forbedre gjesteopplevelsen.

Med denne utvidelsen kommer Radisson Hotel Group til å tilby mer enn totalt 1250 gjesterom på Oslo Lufthavn med dagens 500 gjesterom på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, 233 rom på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, og det nye hotellet med totalt 514 gjesterom.

– Vi kommer til å tilby totalt 1250 gjesterom fordelt på fire ulike varemerker på Norges største flyplass, sier Tom Flanagan Karttunen.

Radisson RED Økern Oslo

Sommeren 2022 åpner enda et nybygd Radisson RED-hotell dørene i Oslo, på Økern Portal. Med 204 gjesterom, en skybar på toppen av hotellet med utsikt over byen, restaurant og flere møterom, ligger hotellet an til å bli den perfekte møteplassen for gjester som besøker Økern Oslo.

Skisse - restaurant - hos Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport
Skisse av restauranten hos Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport (Foto: Radisson Hotel Group)

Kommentarer