Frem til den 31. mars 2022 er Dubai vertskap for Expo 2020, tidenes første verdensutstilling i Midtøsten. Her samler Dubai hele verden med fokus på samarbeid og for å inspirere til hvordan vi kan lage nye løsninger på de største utfordringene i vår tid. 

Skyline - Dubai - Skyskrapere
Dubai har over 200 skyskrapere og godt over 900 høyhus – og stadig flere kommer til (foto: visitdubai.com/related.dk)

Verdensutstillingen har fascinert verden i snart 170 år. Både telefonen, fargefjernsynet og de første prototypene av roboter ble presentert for første gang på tidligere verdensutstillinger, og det samme gjelder is og tomatketchup. Mer enn 190 forskjellige nasjoner deltar på Expo 2020 Dubai, og alle har sin egen paviljong – for første gang i verdensutstillingens historie. Her vil landene vise frem sin kultur, sin teknologi og sitt bidrag til verden. 

– I løpet av arrangementets seks måneder feirer vi også De forente arabiske emiraters jubileum 2. desember, i tillegg til store årlige festivaler som Dubai Fitness Challenge, Dubai Shopping Festival og ikke minst Dubai Food Festival. I tillegg har vi nylig innviet nye store attraksjoner som Museum of the Future, Ain Dubai og Deep Dive Dubai. Vi er glade for at norske turister også kan oppleve dette nå, sier Issam Kazim som er direktør for Dubai Tourism

Les mer på nettsidene til Expo 2020 Dubai HER

Les også: Norges paviljong på verdensutstillingen Expo 2020 er åpnet

Flere nyheter og artikler om Expo 2020 Dubai finner du HER

Kommentarer