Bilutleiekonsernet Hertz fortsetter sin solide vekst i det norske markedet. Nå har Forsvaret skrevet landsomfattende avtale med markedslederen. Brukervennlige og kostnadseffektive teknologiske løsninger avgjorde valget.

– Som en av Norges store innkjøpere betyr det mye for oss at Forsvaret har valgt Hertz som preferert leverandør på leiebil for en ny avtaleperiode, sier Hallvard Nerbøvik, Salgs- og Markedsdirektør i Hertz Norge.

Solid leverandør

Hertz skal levere alle typer sivile kjøretøy fra små klasse A-biler til større varebiler. For Forsvaret var det viktig at Hertz har utleiepunkter over hele landet inkludert samtlige flyplasser.

– Vi er veldig glade for å ha Hertz som leverandør med fokus på brukervennlighet, tilgjengelighet og miljø. Det er disse verdiene, samt den økonomiske besparelsen avtalen gir som var avgjørende for oss, sier Liv Anne Kleivrud, kategoriansvarlig Reise FLO SA som inngår avtaler på vegne av Forsvaret og Forsvarssektoren.

Også andre elementer er viktig

– Sammen med gode priser vet vi at sikkerhet og kvalitet er viktig for Forsvarets mange avdelinger. Det får de sammen med personlig service, samt nye og sikre biler, sier Kleivrud.

Gode brukeropplevelser

Det er en bred portefølje av bedrifter og organisasjoner som det siste året har inngått nye kontrakter med Hertz.

– Vi er stolte av både nye og eksisterende kunder og jobber knallhardt for å vise at de har valgt rett bilutleiepartner. Gode teknologiske løsninger, 600 utleiepunkter over hele landet inkludert alle flyplassene og gode brukeropplevelser er blant grunnene til at virksomhetene kommer til oss, sier Hallvard Nerbøvik i Hertz Norge.

Les flere saker om Hertz HER og om bilutleie HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER — Dfly.no`s Twitterkonto  og Facebooksider finner du HER og HER

Kommentarer