Go-Ahead viderefører innstillingene på Jærbanen og Sørtoget etter at norske myndigheter har bestemt videreføring av smittereduserende tiltak for spredning av koronaviruset. I første omgang vil innstillingene være gjeldene frem til påske. Det vil kjøres egne ruter gjennom påske – høytiden.

Jærbanen

– Vi tilpasser oss helsemyndighetenes råd og anbefalinger, og det ser vi at passasjerene også gjør, sier administrerende direktør Cathrine Elgin i Go-Ahead Norge.

Om innstillingene på Jærbanen sier hun:

– Det er på bakgrunn av dette at vi viderefører innstillingene med de fire nattlokalene og 60 «Sandnesvendinger». I tillegg vil det kjøres lørdagsrute mandag til fredag med noen tilpasninger. Fra 28. mars innføres søndagsrute på lørdager”.

Sørtoget

De tidligere annonserte innstillingene på Sørtoget og Arendalsbanen vil også fortsette.

– Alle innstillingene har vi gjort i samråd med Jernbanedirektoratet og vi opplever at våre passasjerer har forståelse for dette. Selv om mange nok også er lei av hjemmekontor og savner toget”.

Elgin påpeker at det er ekstra trykk på kundesenteret og ber om forståelse for at det i disse ekstraordinære tider også er ekstra mange som henvender seg til kundesenteret.

– Vi ser virkelig frem til å etter hvert kunne gjør det vi liker best, nemlig å kjøre tog. Men i en periode fremover blir det en fortsatt annerledes toghverdag, avslutter Elgin.

Flere relaterte saker finner du HERHER, HER og HER

Kommentarer