Frank Kaspersen fra Vesterålen er ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel i Bodø. Han er del av Carlson Rezidor Hotel Group sitt talentutviklingsprogram og kommer fra stillingen som assisterende hotelldirektør ved et av Gardermoens mest suksessfulle hoteller; Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel.

– Å alltid sette gjesten i fokus, er nøkkelen til suksess, mener Frank Kaspersen. (bildekilde: rezidor/radisson blu)

– Jeg ser frem til å lede dette flotte, nyrenoverte hotellet og sammen med resten av teamet gi gjestene våre de absolutt beste opplevelsene», sier Frank Kaspersen, og fortsetter:

– Hvert eneste øyeblikk vi tilbringer med gjestene er en mulighet til å vise dem at vi bryr oss. Det gjør vi ved å ta imot gjestene som våre venner, tilpasse oss deres behov og ønsker, samt ved å gi dem en fantastisk nattesøvn med gode senger og behagelige rom. Og så avslutter vi oppholdet deres med en sunn og spennende frokost», sier Frank Kaspersen, hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel i Bodø.

Nye fellesområder hos Radisson Blu Hotel i Bodø (rezidor)

Radisson Blu Hotel ligger midt i sentrum av byen, med småbåthavna som nærmeste nabo. Her kan gjestene nyte vakker utsikt mot Vestfjorden, de omkringliggende fjellene og den storslåtte nord-norske naturen. Hotellet har 191 lyse og komfortable rom og i Top13, hotellets panorama Bar & Lounge i trettende etasje, kan gjestene nyte en drink og 360 graders utsikt over byen.

Ronald Smithjes, Norgessjef for Rezidor Hotel Group. (bilde: rezidor)

– Frank er et ledertalent av de sjeldne og vi er svært glade og stolte over at han skal lede hotellet vårt i Bodø. Han har lang erfaring fra selskapet og har et brennende engasjement for å gi gjestene de aller beste opplevelsene», sier Ronald Smithjes, Regional Director for Rezidor Hotel Group i Norge.

Radisson Blu Hotel midt i Bodø sentrum åpnet dørene for mer enn 40 år siden og har nylig gjennomgått en omfattende oppgradering. Gjestene kan nå oppleve ny, inspirerende design, toppmoderne løsninger i konferanselokalene og fristende meny i restauranten. Lundwall Architects står bak designet av hotellrommene, som skal gi gjestene en internasjonal designopplevelse.

Fra Vesterålen til Dubai

Frank Kaspersen vokste opp i Vesterålen i Nord-Norge, omgitt av sjø, fjell og skog og ca. én mil fra nærmeste butikk. Han startet sin hotellkarriere på Hurtigruten Hotell og Kongressenter i Stokmarknes i 2003, før veien gikk videre til Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, hvor han i 2004 startet som ekstrahjelp i resepsjonen.

– Opplevelsen med å være en del av hotellverdenen og giganthotellet rett ved slottet, gjorde at jeg falt for hotellbransjen. Jeg bestemte meg tidlig for at dette var bransjen for meg», forteller Frank.

To år senere pakket han kofferten og satt kursen mot Dubai for å ta utdanning innen Hospitality Management. I tre år studerte og jobbet han som intern i den solrike byen, før han i 2009 vente tilbake til Norge og skrev sin bacheloroppgave ved Markedshøyskolen i Oslo.

Avdelingsleder på giganthotell

For syv år siden startet han som avdelingsleder for kurs og konferanser på Radisson Blu Airport Hotel Gardermoen og det da nyåpnede Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel. Begge de to hotellene er giganter hva gjelder antall rom og møterom; Radisson Blu med sine 500 gjesterom og 31 møterom, og Park Inn by Radisson med sine 300 gjesterom og 46 møterom.

For å fortsette sin egen utvikling, og karriere, tok Frank også en mastergrad på deltid samtidig som han jobbet som avdelingsleder ved hotellene på Gardermoen. Sommeren 2014 fikk han sin Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI.

DOOS Architects har designet den nye Skybaren hos Radisson Blu Hotel, Bodø (rezidor)

Karrieremessig drøm

En av grunnsteinene til Carlson Rezidor Hotel Group er talentutvikling og deres «Business School» er et av de viktigste elementene for selskapets suksess med å utvikle flere av bransjens ledende talenter. I løpet av 20 år har selskapet hatt 100+ samlinger på ulike steder verden over og mer enn 30 000 medarbeidere har deltatt. Deltagerne tilbys blant annet ledelseskurs, finanskurs og servicekurs, og disse blir kontinuerlig oppdatert i tråd med selskapets behov, etterspørsel fra markedet og ikke minst ut ifra medarbeideres ønsker og behov.

I tillegg har selskapets et Mentee-program, som sikter på å utvikle selskapets fremtidige hotelldirektører.

– I februar i år ble jeg tatt opp i Carlson Rezidor Hotel Group sitt Mentee-Program og ble da forfremmet til assisterende hotelldirektør. Da jeg fikk se omfanget av Mentee-programmet ble jeg positivt overrasket over hvor mye tid og ressurser selskapet la ned i å gjøre meg klar til å påta meg drømmerollen som hotelldirektør. Man sitter igjen med en trygghet og lojalitet jeg er svært glad for å ha som en del av min arbeidshverdag», forteller Frank.

Les også: Tar tilbake tronen som byens foretrukne møteplass

Fra frokostsalen hos Radisson Blu Hotel i Bodø (rezidor)

Et selvfølgelig valg

Carlson Rezidor Hotel Group er en av verdens raskest voksende hotellkjeder internasjonalt og har hoteller over hele verden. En sentral del av selskapets talentutviklingsprogram, er muligheten til å jobbe internasjonalt.

– Carlson Rezidor Hotel Group var for meg et selvfølgelig valg blant hotellselskapene i Norge. Jeg hadde lagt tre år bak meg i Midtøsten med studiene, og jeg var da spesielt på jakt etter et selskap som hadde det internasjonale preget. At selskapet viser en stor vilje og raushet til å utvikle talenter, både gjennom det interne programmet «Rezidor Business School», som trener og kurser tusenvis av ansatte hvert år, og ikke minst gjennom Mentee-programmet som jeg nå er en del av, var helt avgjørende», avslutter Frank.

Les mer om Radisson Blu Hotel i Bodø HER

Bodø`s landemerke siden 1971 – først som SAS-hotellet , nå som Radisson Blu Hotel (Rezidor)

Radisson Blu Hotel, Bodø:

  • Sentral beliggenhet ved havna, gågaten og Stormen Bibliotek og Konserthus
  • Kort vei til lufthavn og jernbanestasjon
  • 191 flotte og komfortable rom med gratis høyhastighets og trådløs Internett-tilgang
  • Spennende menyer i hotellets restaurant
  • Top13 Bar & Lounge i hotellets toppetasje med cocktails og fantastisk utsikt over byen og havet
  • Treningssenter på huset
  • Egen bowlingbane og biljardrom i samme bygning
  • 17 romslige og fleksible møterom

Les flere saker om Radisson Blu HER 

Kommentarer