Frank Kaspersen er ansatt som direktør ved Quality Airport Hotel Gardermoen. Han kommer fra stillingen som direktør ved Radisson Blu Hotel i Bodø. Han har også vært assisterende direktør ved
Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel

Frank Kaspersen tar over som direktør ved Quality Airport Hotel Gardermoen (Foto: Rune Nilsen – Bodø Nu)

Quality Hotel mottok enorm interesse for stillingen som hotelldirektør på flaggskip-hotellet Quality Airport Hotel Gardermoen. Ut av de mange kandidatene, trakk til slutt Frank Kaspersen det lengste strået.

– Jeg gleder meg til å ønske Frank velkommen til Quality Hotel-familien. Gjennom intervjuprosessen har han vist sine kvaliteter i mange forskjellige arenaer, og med lang erfaring fra Radisson Blu på Gardermoen, har han stor kunnskap om markedet som vil gagne oss, sier Henrik Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel Norge.

Klatret stigen

Frank Kaspersen kommer fra Stokmarknes i Vesterålen. Hotellkarrieren startet i resepsjonen på Radisson Blu Scandinavia i Oslo. Han har fra resepsjonen jobbet seg opp i ledelsen med stillinger som skiftleder, avdelingsleder, hotelldirektør og hotellsjef på Radisson Blu og Park Inn på Gardermoen.

Han kommer senest fra stillingen som hotelldirektør på Radisson Blu Hotel Bodø.

– Jeg er gleder meg stort til å bli kjent med og ta del i giganthotellet Quality Airport Hotel Gardermoen. Det er unikt å kunne gå inn i et ny-renovert og utvidet hotell av slik kvalitet. Jeg håper å tilføre nordnorsk varme, et brennende engasjement, og en støttende stil som bygger opp under det som allerede er bra, og samtidig åpner opp nye dører, veier og muligheter på Jessheim, sier Kaspersen.

Forelsket i Nordic Choice Hotels

Etter mange år i Radisson, er Kaspersen nå spent på å komme inn i et nytt selskap.

– Nordic Choice Hotels tiltrekker meg som et selskap som tør å tenke annerledes. Når hovedpersonen selv tør å ta et standpunkt til Pride, og aktivt støtter LGBTQ-rettigheter, skaper det stolthet og nærhet. Kanskje støter man noen fra seg, men det er verdiene som er viktige, og verdiene som bygger en familie, sier påtroppende hotelldirektør Kaspersen.

Kaspersen tar over for Anne-Margrethe Tveit som er gått videre som hotelldirektør på Quality Hotel River Station i Drammen, som åpner november 2019.

Fakta om Quality Airport Hotel Gardermoen:

  • Første åpning: 3. desember 1985
  • Antall rom: 455 stk – 910 sengeplasser
  • Antall konferanselokaler: 24 fleksible møte og konferanselokaler — plass til 800 deltagere i storsalen på 700 kvadratmeter. 500 kvadratmeter utstillingsområde
  • Parkering: 300 plasser
  • Restaurant og barer: A la carte-restaurant med Brasserie X (Quality Hotel-kjedens signatur-konsept) og GranBar (bar) med shuffleboard og foosbal
  • Andre fasiliteter: Treningsstudio og utendørsklatrevegg

Flere saker om Quality Hotels finner du HER

Kommentarer