Aarhus Congress Center, den største og mest fleksible konferansearenaen i Aarhus, blir ofte kalt «house of opportunities». Kongress-senteret ble relansert i forrige uke med et spektakulært show, som viser mulighetene, fleksibiliteten og magien til det fantastiske kongressenteret som ligger vegg-i-vegg med Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus, Danmark.

Fra relanseringen av Aarhus Congress Center (Photo Credit: Roar Paaske Fotografi)

Mer enn 130 kunder, gjester og partnere var til stede for å feire nylanseringen hvor Aarhus-teamet inviterte gjestene til å oppleve fremtidens arrangementer i Aarhus Congress Center.

Som del av re-lanseringen ble kongressenterets nye navn og oppdaterte konsept avslørt for gjestene. Den berømte arenaen har også fått en ny og spennende nettside som skal gjøre det lettere for gjester, kunder og møtebookere å skape skreddersydde opplevelser.

Fra relanseringen av Aarhus Congress Center (Photo Credit: Roar Paaske Fotografi)

– Når vi inviterte til nylanseringen av kongressenteret, ønsket vi å vise møteplanleggere hvordan de kan skape sine drømmearrangementer her hos oss i mulighetenes hus. Målet er å skape minnerike opplevelser for våre gjester her i Jyllands mest sentrale møte- og eventarena, sier Helene Hallre, som leder Aarhus Congress Center og er hotelldirektør for Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus.

Helene Hallre (Photo Credit: Roar Paaske Fotografi)

Arrangementet ble avhold i samarbeid med ProShop Europe som leverte det tekniske utstyret og de digitale tjeneste, designet stod Rodkjær Eventfor og Pivot leverte det spektakulære showet.

– Vi ønsket å vise våre gjester det beste av det beste og skape en kveld hvor de kunne oppleve hele spekteret av mulighetene vi kan skape sammen i Aarhus Kongressenter, sier Helene Hallre.

Kongressenteret lanserte også sin splitter nye nettside, laget med både møteplanleggerne og gjestene i fokus.

Fra relanseringen av Aarhus Congress Center (Photo Credit: Roar Paaske Fotografi)

Nettstedet www.aarhuscongresscenter.dk er utviklet for å gjøre det lettere for arrangørene å visualisere og planlegge arrangementer og møter, med bilder, kapasitetsdiagrammer og servicebeskrivelser av Aarhus Congress Center. I tillegg presenteres et eget nettsted for gjester og besøkende der de kan finne all relevant informasjon om kongressenteret.

– Vi utviklet nettstedet for å gjøre hverdagen lettere for både planleggerne og de besøkende. Lanseringen av nettsiden, og arrangementet, fikk veldig gode tilbakemelding fra gjestene, og det var fantastisk å se hvordan kreativiteten flommet allerede fra første dag, sier Helene Hallre.

Fra relanseringen av Aarhus Congress Center (Photo Credit: Roar Paaske Fotografi)

Om Aarhus Kongressenter:

Fleksibilitet og service er nøkkelordene for Jyllands mest sentrale og største kongressenter.

Her kan møter for opptil 1600 deltagere arrangeres, konserter for mer enn 4000 musikkelskere holdes, banketter og gallamiddager for 1400 gjester arrangeres, i tillegg til messer og utstillinger.

Med sin enestående beliggenhet midt i sentrum av Århus, Danmarks nest største by, og med det prisbelønte, 234-roms Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus under samme tak, er Aarhus Congress Centre det ideelle valget for nasjonale og internasjonale sammenkomster og arrangementer.

Århus kongressenter består av mer enn 2000 kvm fullt utstyrte møte-, konferanse- og arrangementsfasiliteter. På grunn av sin unike fleksibilitet kan anleggene lett tilpasses individuelle arrangementer, med ulike kapasitetsbehov. Senterets 1.782 kvm hovedhall passer utmerket til messer og utstillinger. Den 600 m² store foajéen kan legges til utstillingsområdet på forespørsel.

Les mer om Aarhus Congress Centre HER

Fra relanseringen av Aarhus Congress Center (Photo Credit: Roar Paaske Fotografi)

(Photo Credit bildestrøm: Roar Paaske Fotografi)

Kommentarer