Et av verdens første Mountain Boutique Resort var hovedattraksjonen da Fýri Resort of Norway i Hemsedal ble gjenåpnet torsdag den 13. august. Resortet frister igjen med unike opplevelser i den norske fjellheimen, samt det 1000 kvadratmeter store poolanlegget som har en badetemperatur på 33 grader hele året.

Fyri Resort - Spa - Mountain Boutique Resort - Hemsedal
Badevannet i Fyri Resorts Mountain Pool Club holder 33 grader – såret rundt! (bildekilder: fyriresort.com/essgroup.se)

Fyri Resorts 1000 kvadratmeter store Mountain Pool Club ble bygget etter at Norge ble nedstengt under coronapandemien i mars 2020. Det ble arbeidet for fullt for å kunne invitere til et optimalt og unikt Pool Club-område til gjenåpningen.

Endelig får vi innvie vårt helt nye mountain spa sammen med våre gjester i tillegg til å kunne presentere våre nye møtelokaler, treningsrom og det nye inngangspartiet. Dette blir veldig spesielt for oss. En slik destinasjon har vi savnet. Å få bygge noe så fantastisk i så vakre omgivelser har vi drømt om i lang tid. Tiden med Covid har vært tøff, men vi bestemte oss raskt for å satse mer. Satse enda mer på engasjement, gå inn med mer energi, sterkere kampånd, bedre service, penger og kjærlighet i vårt kjære Fyri- og fine Hemsedal, forteller Henric Jacobsson, CEO Fyri Resort.

Hotellopplevelsesgruppen ESS Group har gjenåpnet dørene til Fyri Resort of Norway med byggherre Anders Buchardt og alpin-legende Aksel Lund Svindal tilstede torsdag 13. august.

Satsingen i Hemsedal er blant de største i de skandinaviske alpene, med investeringer opptil 95 millioner.

Med prisvinnende svenske hoteller som Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad og Hotel Pigalle, lanseres nå Fýri Resort of Norway – som et helt nytt hotell-konsept.

Med ski-in ski-out konseptet, den nye heisen ved entreen, sammen med Hemsedals natur og satsningen på mountainbike, kan man nå virkelig kalle seg for en ny kategori resort. Målet er tydelig å konkurrere med de aller beste mountainresortene i Alpene og Dolomittene.

Vi har siden starten av Ystad Saltsjöbad 2007 jobbet med å utvikle spa, bassenger, barer, restauranter, service, musikk, aktiviteter og ulike sterke reisekonsepter. Fyri er helt unikt ettersom vi har fått brukt all vår erfaring og fått plassere et resort i Skandinavias vakreste natur. Tenk deg selv å få ligge i et 33 graders oppvarmet basseng, spise en perfekt bowl fra vår beachpool bar, bli servert forfriskende bobler, kjenne den nydelige house-mu- sikken som tar tak i deg litt ekstra, glemme hva klokken er for et øyeblikk, mens man omgås med sine beste venner. Å få gjøre alt dette med de vakre fjellene og naturen som kulisser kommer til å bli det beste vi har gjort til nå, sier Jonas Stenberg, VD ESS Group.

Fyri Resort - Spa - Mountain Boutique Resort - Hemsedal
Relax room med åpen peis (bildekilder: fyriresort.com/essgroup.se)

Fyri ble gjenåpnet 13. august og den nye storsatsingen er en året-rundt-resort i Hemsedal. Belegget er oppe i 70% allerede de første to månedene.

Fyri har gode rutiner med henhold til smittevern, hygiene og tiltak med restriksjoner både i inn-og uterom. Alle forhåndsregler tas, med stor på- passelighet mht krav om distansering, for å skape et trygt miljø for alle gjester og ansatte.

Fyri Resort - Spa - Mountain Boutique Resort - Hemsedal
Med utsikt over Hemsedal (bildekilder: fyriresort.com/essgroup.se)

Bli med på en reise 625 meter over havet, blant fjelltopper og natur som er like vakker sommer som vinter. I Skandinavias mest pulserende skianlegg Hemsedal, – en destinasjon med aktiviteter året rundt.

Et sted hvor natur og opplevelser er målet og hotellet er et fristed for hvile og velvære. Opplevelsene står i kø her, slapp av i utendørsbassenget, nyt en utsøkt middag med fantastisk selskap, kom deg ut på ski, ta en sykkeltur eller bare vær tilstede i det norske landskapet.

Fyri Resort - Spa - Mountain Boutique Resort - Hemsedal
Fra Pool Club`en (bildekilder: fyriresort.com/essgroup.se)

Pool Club har fokus på god mat og avslappende musikk i et delikat miljø med innendørs og utendørsbasseng, behagelige solsenger, spennende restauranter, playground med shuffleboard, biljard og bar. Et sted hvor livet er herlig. Sommer som høst og vinter og vår.

Fyri Resort er nå en året-rundt destinasjon som nå tilbyr:

  • 1000 kvadratmeter Mountain Pool Club
  • To svømmebasseng med 33 graders temperatur året rundt 
  • Relax room med åpen peis
  • Treningsrom
  • Møtelokaler for opptil 252 personer
  • Total investering 95 millioner kroner
  • Aksel Lund Svindal og Anders Buchardt er partnere

Nettsidene til Fyri Resort of Norway finner du HER

Fyri Resort - Spa - Mountain Boutique Resort - Hemsedal
Solsenger ved utendørspoolen (bildekilder: fyriresort.com/essgroup.se)

Flere relaterte saker finner du HER, HER, HER og HER

Kommentarer