G Travel er navnet på Norges nyeste landsdekkende reisebyråkjede, som består av en rekke svært godt etablerte byråer, som alle kommer fra reisebyråkjeden VIA Egencia. Etter en totalvurdering av strategiske og kommersielle hensyn valgte disse å knytte seg til G Travel kjeden, som nå blir en betydelig aktør i det norske og internasjonale markedet.

Finn Vetle Hansen er leder i G Travel, Kristiansand (gtravel.no)

Finn Vetle Hansen er administrerende direktør i G Travel, Kristiansand (gtravel.no)

G Travel har sitt hovedkontor i Kristiansand, og er et norsk familieeid selskap som har vært i familien Hansens eie siden 1990.

Selskapet har i dag totalt 210 ansatte, fordelt på ulike kontorer både i og utenfor Norge. Byrået ledes av Finn Vetle Hansen som også er en av eierne av selskapet.

G Travel er spesialister blant annet innenfor marine og offshore markedet, i tillegg til flere andre forretningsområder. Kjedens  strategi går ut på å tilby den beste totale løsning for å dekke kundens behov for reisefaglig kompetanse og teknologi innenfor forretningsmarkedet, feriemarkedet samt gruppe og konferanse markedet.

Fakta

G Travel kjeden vil være representert i Hammerfest, Alta, Molde, Ålesund, Stord, Bømlo, Egersund, Farsund, Porsgrunn, Halden, Moss,  Åsane (Bergen), Haugesund, Bergen,  Arendal og Kristiansand. I tillegg kommer  internasjonale kontorer i Manila, Rio de Janeiro, Houston, Shanghai, Singapore og Aberdeen.

  • Samlet årlig omsetning for hele kjeden anslås å bli 2,0 Milliarder NOK.
  • Totalt antall ansatt i kjeden 280

– Vi gleder oss til vår nye og spennende framtid som en betydelig kjedeaktør i det norske reisebyråmarkedet, sier administrerende direktør Finn Vetle Hansen.

Han fremhever at kjeden skal fortsette å tilby sine kunder svært høy reisefaglig kompetanse i tillegg til ny teknologi og nye og lønnsomme løsninger.

– Vi ser frem til å ønske alle våre nye kollegaer velkommen, og fra 1. januar 2016 vil alle de nye kontorene være fullt implementert og integrerte som G Travel.

Kommentarer