Året 2018 går mot slutten, og mange lurer nok på hvor det ble av og hvordan det kunne gå så fort. I likhet med mange andre pleier vi å fokusere på julefeiringen, og så havner liksom nyttår litt i skyggen av denne. Men fra nå av er nyttårsforsettet vårt å fokusere like mye på å gå inn i det nye året med stil! 

Destinasjonene nordmenn søker på for nyttår i år, er i stor grad de samme som i fjor — London og København topper lista, etterfulgt av Paris, Berlin, New York, Amsterdam, Oslo og Bangkok. Nykommere i 2018 er Dubai og Mogán.

Norge
2017  2018
London   London
København   København
Bangkok   Paris
Berlin   Berlin
Paris   New York
Oslo   Amsterdam
Amsterdam   Dubai
New York   Mogán
Praha   Oslo
Liverpool   Bangkok


I tillegg til de 10 destinasjonene som topper søkelisten, har  Hotels.comnoen inspirerende steder å feire inngangen til 2019 på! 

Amora Hotel Jamison Sydney, Sydney, Australia

Amora Hotel Jamison Sydney (bildekilde: hotels.com)

Få en uforglemmelig nyttårsfeiring ved å ringe inn 2019 med de ikoniske fyrverkeriene på Harbour Bridge og Sydney Opera House. 

Bo på Amora Hotel Jamison Sydney, et luksushotell i hjertet av byen. Du vil ha spektakulær utsikt over byen fra hotellet. I tillegg kan gjestene her nyte et spa med full service og et innendørs basseng. Med andre ord vil du ha perfekte omgivelser å slappe av i etter en lang og god nyttårsfest. 

Rommene på Amora Hotel Jamison Sydney koster fra 1 312 kr per rom, per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

Tigerlily, Edinburgh, Skottland

Tigerlily i Edinburgh (bildekilde: hotels.com)

Alle burde oppleve en Hogmanay i løpet av livet, og det finnes ikke noe bedre sted for dette enn den skotske hovedstaden med sin berømte gatefest og sine spektakulære fyrverkeri fra Edinburgh Castle. 

Du kan bo på Tigerlily, et luksuriøst tilfluktssted i hjertet av byens New Town. Du vil kun ha en fem minutters spasertur til gamlebyen og de spennende severdighetene der. På hotellet vil du ha tilgang til en restaurant, en lounge-bar og en nattklubb. 

Rommene på Tigerlily koster fra 1 710 kr per rom, per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

Palace Downtown, Dubai, De forente arabiske emirater

Palace Downtown, Dubai (bildekilde: hotels.com)

Reis til Dubai og opplev det spektakulære og uforglemmelige fyrverkeriet fra oppskytingene i Downtown Dubai og fra The Palm ved midnatt. 

For å virkelig gå inn i det nye året med stil kan du bo på Palace Downtown, hvor du kan beundre det overdådige fyrverkeriet fra din egen private balkong eller fra takterrassen. Med beliggenhet nær Burj Khalifa og like ved Dubai Mall har hotellet en virkelig spektakulær utsikt. Hotellet har syv restauranter, et spa med full service og et utendørs basseng, så her ligger alt til rette for et uforglemmelig nyttår. 

Rommene på Palace Downtown koster fra 3 993 kr per rom, per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

LUMA Hotel Times Square, New York, USA

Gå inn i det nye året på klassisk vis i New York ved å se «the ball drop» på Times Square! 

Du kan bo på LUMA Hotel Times Square i hjertet av New York, en to minutters spasertur unna Times Square. Hotellet har romslige og komfortable rom som er perfekte for avslapning. Hotellet har også en restaurant og en lounge-bar som du kan nyte under oppholdet. 

Rommene på LUMA Hotel Times Square koster fra 2 141 kr per rom, per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

99 Bonham, Hongkong

99 Bonham, Hongkong (bildekilde: hotels.com)

Ring inn det nye året med spektakulære fyrverkeri over Victoria Harbour og Hongkongs umiskjennelige skyline. 

Du kan bo på 99 Bonham, et boutique-hotell i luksuriøs stil. Hotellet ligger i hjertet av Hongkong, kun få minutters gange fra severdighetene. Dette hotellet med 84 rom kan tilby gjestene sine en praktfull utsikt og ypperlige forhold for avslapning.  

Rommene på 99 Bonham koster fra 1 744 kr per rom, per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

Kommentarer