Benedicte Grevstad og Sølvi Anne Erstad skal styrke Get Togethers satsning. Med seg har de 50 års erfaring fra reise- og eventbransjen.

Sølvi Anne Erstad og Benedicte Grevstad (bildekilde: gtogether.com)

Get Together er Norges første landsdekkende kjede innen firmareiser, møter og event. Kjeden er et resultat av en sammenslåing mellom gruppeavdelingen (G Travel Group & Meeting) til en av Nordens største reisebyråkjeder; G Travel, og et av Norges mest erfarne eventbyråer; Fotspor Event AS.

Med samlet kompetanse for firmareiser, møter og event skal Get Together gi et bredere og mer komplett tilbud til sine kunder.

– At Benedicte og Sølvi Anne nå er med på laget betyr at vi får enda bedre kompetanse og et bredere nettverk — som kundene våre nyter godt av. Til sammen har disse arbeidsjernene 50 års bransjeerfaring. Dette er to dyktige damer med stor lidenskap for faget, fastslår Håkon Wåge-Lorentzen, administrerende direktør i Get Together.

Ny leder for Oslokontoret

Benedicte Grevstad har tidligere ledet produksjonsavdelingen i Gyro. Nå skal hun lede Oslo-kontoret til Get Together.

– Det er fantastisk å få denne tilliten! Etter mange år i bransjen opplever jeg nå en ny «boost» med nye mennesker og et nytt selskap i Get Together. Det er spennende å lede en nysatsing med mange godt erfarne mennesker. Jeg ser frem til det videre arbeidet med å stake ut kursen for Get Together, sier den ferske sjefen for Oslo kontoret.

Grevstad er klar på at Get Together bringer et nytt og slagkraftig produkt til markedet.

– Med samlet kompetanse innen firmareiser, møter og event forenkles kundens prosesser, sier hun og legger til:

– Vi erfarer allerede stor pågang. Det er tydelig at markedet ønsker en aktør som kan tilby et så troverdig og bredt tjenestespekter som oss i Get Together. At vi i tillegg har G Travel nettverket i ryggen er positivt for våre kunder.

Benedicte Grevstads resonnement støttes av Sølvi Anne Erstad som trer inn som leder for reiseavdelingen for Oslokontoret.

– Benedicte og jeg har tidligere arbeidet sammen, men som et utgangspunkt innenfor hvert vårt fagfelt. Benedicte med eventer og jeg med større reisearrangementer i inn- og utland. Vi utfyller hverandre derfor veldig godt. Markedet viser fortsatt interesse for utlandet, men Norge har i de senere årene vokst frem som en attraktiv destinasjon for både norske og utenlandske selskaper. Genuine naturopplevelser, særlig på Vestlandet og i Nord-Norge, har blitt svært populært. Det er ingen tvil om at Get Together har stor kompetanse på begge disse områdene, forklarer Erstad.

Benedicte Grevstad Sølvi Anne Erstad og Håkon Wåge-Lorentzen (bildekilde: gtogether.com)

Kontorer fra Kristiansand til Alta

Wåge-Lorentzen forklarer at tilbakemeldingene etter sammenslåingen ikke har latt vente på seg.

– Tilbakemeldingene har vært over all forventning. Vi har fått gratulasjoner fra både kunder, samarbeidspartnere og konkurrenter. X-faktoren har nok vært at vi har kontorer over hele Norge, fra Kristiansand til Alta, med spisskompetanse innen firmareiser, møter og event. Det solide nettverket til G Travel gir oss en betydelig fordel med hensyn til å forhandle frem gunstige avtaler, og ikke minst at vi har ressurser tilgjengelig. Vi ser helt klart for oss å ansette flere mennesker i tiden fremover for å håndtere den store pågangen vi nå opplever, avslutter Håkon Wåge-Lorentzen.

Slik ble Get Together til:

  • Kjeden er resultatet av en sammenslåing mellom gruppeavdelingen (G Travel Group & Meeting) til en av Nordens største reisebyråkjeder, G Travel, og et av Norges mest erfarne eventbyråer, Fotspor Event AS.
  • G Travel Group & Meeting og Fotspor Event opphørte å eksistere, mens Get Together ble etablert i september 2018.
  • Get Together vil i alt ha 8 kontorer, 42 ansatte og en estimert omsetning på 280 millioner kroner i året.
  • G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder bestående av 27 byråer i Norge, 12 byråer i Sverige og 17 byråer globalt. Hovedkontorene ligger i Kristiansand og Oslo. Fotspor Event ble stiftet i 2009 i Oslo, med kontorer i Oslo og Sverige.

Les også: Get Together blir Norges første kombinerte firmareise- og eventkjede (september 2018) - G Travel and Dnata join forces in marine, offshore & corporate travel (juni 2016) — Svenske reisebyråer inn i norske G-travel (august 2015) — Blir en av Norges største reisebyråkjeder: VIA Ulsteinvik og VIA Travel Tvete til G Travel (juni 2015) — G Travel blir ny landsdekkende reisebyråkjede (mai 2015)

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer