Ridderstemningen sprer seg i LEGOLAND® i Danmark. I mars 2019 åpnet ridder- og prinsessehotellet LEGOLAND Castle Hotel, og sist helg var det premiere på den spektakulære ridderforestillingen “Battle of the Brick”.

Fra premieren på Battle of the Brick i Legoland Billund (FOTO: LEGOLAND)

Akrobatikk, sverdfekting og lansekamp fra hesteryggen er blant tingene du kan oppleve i den nye forestillingen “Battle of the Brick” i LEGOLAND. Her trer gjester inn i en ny spesialbygget arena som sikrer en ekte ridderopplevelse for både store og små.

Les også: Årets nyheter i LEGOLAND® Billund Resort (april 2019)

– Vi gleder oss vanvittig mye til å vise frem Battle of the Brick. Dette er en fin familieaktivitet og gir en autentisk ridderstemning med hvit- og rødkledde riddere som kjemper imot hverandre fra hesteryggen. Fremtidige gjester kan forberede jubelropene sine, sier eventsjef Pernille H. Steffensen.

Gjestene deltar i forestillingen

Publikum opplever forestillingen fra tretribuner på hver side av den nye ridderareaen. Noen av gjestene får også en aktiv rolle under forestillingen når ridderne trenger hjelp fra en familie til å innta kongelosjen eller å holde styr på poengene under kampen.

– For å gi publikum en ekte ridderstemning vil gjestene også bli en del av forestillingen. Fra hver side av arenaen kan de hjelpe enten de hvit- eller rødkledde ridderne med oppmuntrende tilrop og klapping. Og vi kan avsløre at Battle of the Brick er slaget hvor ingen vet hvordan ender, sier Steffensen.

Lansekamp i Legoland Billund (FOTO: LEGOLAND)

Gjennomført ridderopplevelse

LEGOLAND er kjent for sine mange morsomme overnattingssteder, og for å skape en gjennomført ridderstemning åpnet i mars 2019 rekordinvesteringen LEGOLAND Castle Hotel med ridder- og prinsesseinnredning på hotellrommene.

– Med åpningen av Battle of the Brick og LEGOLAND Castle Hotel sprer vi ridderstemningen i hele området. Nå kan gjestene sove på et ekte slott og være med på ridderturnering om dagen, sier Pernille H. Steffensen.

Les også: Legoland® åpner storslått hotell (mars 2019)

Ridderne sadler opp til kamp to ganger daglig i hverdager og tre ganger daglig i helgene.

Flere saker om Legoland finner du HER

Riddere i duell (FOTO: LEGOLAND)

Kommentarer