Malta ble gjenåpnet for internasjonale turister tirsdag den 1. juni. vaksineprogrammet for øystaten går raskt fremover , noe som sikrer tryggheten både for de besøkende og vertskapet.

Havnen i den lille fiskerlandsbyen Marsaxlokk som ligger 12 kilometer syd-øst for hovedstaden Valetta (pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Malta ligger godt foran de fleste andre land når det gjelder andelen av vaksinerte i befolkningen. Derfor valgte landet å gjenåpne turistaktivitetene fra den 1. juni.

Dette baserer seg på det etter hvert anerkjente trafikklyssystemet med røde, gule og grønne soner og land. Malta har iverksatt en ‘Sunny and Safe COVID protocol’, slik at besøkende kan føle seg trygge på at alle restauranter, overnattingssteder og servicebedrifter forøvrig må etterleve de høyeste standarder for hygiene, renhold og sikkerhet.

De siste informasjoner og kriteriene for å kunne komme til Malta som besøkende, så vel som oppdaterte detaljer om restriksjoner og sikkerhetsprotokoller på Malta, finner du HER

Les mer om Malta HER – Flere artikler relatert til Malta finner du HER

Kommentarer