Ventetid når vi er ute og reiser er noe av det kjedeligste som finnes. Det blir enda mindre morsomt, hvis man har barn som maser i tillegg. Heldigvis er barn ganske lette å underholde, men hva med deg? Her får du gode tips til hvordan du får reisetiden, og ventetiden det involverer, til å gå mye fortere med god underholdning.

Reise - Fly - Underholdning - VGroup
Gjør reisetiden kortere med underholdning på mobil eller nettbrett underveis (Photo by Ross Parmly by Unsplash)

Last ned på forhånd!

Det beste tipset du kan få er å laste ned ting på forhånd. Dette gjelder spesielt serier og filmer som du kanskje har lyst til å se på reisen. De fleste langdistanseflyturer inkluderer en eller annen form for underholdning om bord, men det skjer faktisk forholdsvis ofte at dette systemet streiker. Det er ikke helt til å tro i 2020, men det skjer, og det er bedre å være på den sikre siden og laste ned det man trenger.

Når du har lastet ned det du trenger på forhånd, er du heller ikke avhengig av å ha tilgang på Wi-Fi – det er det fremdeles de færreste langdistansefly som har, med mindre du har en billett på business class.

Sjekk mobildatapakken på forhånd

Det er også utrolig dyrt å bruke Wi-Fi i utlandet med mindre du har en veldig god datapakke på mobilen din. Det er lurt å sjekke dette på forhånd så man ikke står med skjegget i postkassa når telefonregningen kommer. Du får som regel beskjed over mail eller SMS, hvis du overskrider grensen, men det er lurt å finne ut av hva du har å forholde deg til før du bruker løs av dyre MB!

Det går fort en del med hvis man streamer Netflix eller YouTube. Det merker man ikke så mye når man er hjemme og har tilgang på nett konstant, men det blir fort tydelig hvis man har begrenset internett tilgjengelig. Heldigvis har de fleste hoteller og resorts i utlandet god internettforbindelse, så man kan bruke det som hjemme uten problemer.

Det er lurt å være litt kritisk til hvilke nettverk du logger på i utlandet. Hvis du logger på åpne nettverk som lokker med gratis internett, så er det mye som kan tyde på, at du samtidig gir nettverket tillatelse til å hente data og persondata. Det er noe som de selger videre.

Det er altså ikke nødvendigvis trygt å logge på åpne nettverk, selv om det er fristende for å sjekke Facebook og se et par videoer når man kjeder seg på flyplassen eller togstasjonen.

Sørg for å ha god underholdning i lomma

I dag finnes det heldigvis mange morsomme måter å fordrive tiden på som får plass i lomma. Og det er ikke snakk om Game Boy!

De fleste av oss har en smarttelefon eller et nettbrett, og heldigvis finnes det masse morsomme spill man kan spille for å få ventetiden på reise til å fly. Det finnes en rekke spennende underholdningsspill, finn det som passer deg best med CasinoHex Norge og unngå å kjede deg på turen.

God underholdning får tiden til å fly og det er lurt å være godt forberedt når det kommer til internett og løsninger, så du ikke blir skuffet underveis. Det finnes heldigvis masse, spennende underholdning og spill online, så du ikke trenger å kjede deg et sekund.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer