Høsten 2020 forvandles show-kroen RondoLiseberg til en gresk familietaverna, og allerede i nå legges billettene ut for salg! Gjør deg klar for en musikalsk festaften med kjente låter og god stemning. 

Mamma Mia! The Party - Liseberg Gøteborg - Visit Sweden
Mamma Mia! The Party (Foto Dewynters)

Mamma Mia! The Party har premiere på Rondo på Liseberg i Göteborg den 28. august. Billettene slippes førstkommende tirsdag 29. oktober. Det er ABBA-ikonet Björn Ulvaeus og Eventum som produserer oppsetningen, hvor Björn selv er eksekutiv produsent.

– Göteborgproduksjonen av Mamma Mia! The Party blir vår tredje, og kommer til å ha premiere rett før Las Vegas. Jeg er veldig glad for at vi fikk logistikken til å gå opp, alt jeg har vært innblandet i har fått en så fin mottakelse i Göteborg. For utenom et besøk på Trädgårns nattklubb i 1971, men det er glemt og tilgitt, sier Björn Ulvaeus.

Mamma Mia! The Party - Liseberg Gøteborg - Visit Sweden
Mamma Mia! The Party (Foto Mats Backer)

Göteborgproduksjonen er altså den tredje byen hvor festen Mamma Mia! The Party arrangeres og det er den største satsingen som er gjort på Rondo, som attpåtil fyller 80 år premiereåret 2020.

Forestillingen har siden 2016 vært en suksessforestilling i Stockholm med over 800 festkvelder, og drøyt 350 000 besøkende. Nylig hadde festen premiere i London, der det ble en enorm media- og publikumssuksess.

– Det blir et helt nytt underholdningskonsept for Göteborg og hele sør-sverige. Så vi er veldig stolte av å ønske Mamma Mia! The Party velkommen til Rondo, sier Andreas Andersen, daglig leder på Liseberg.

Mamma Mia! The Party - Liseberg Gøteborg - Visit Sweden
Mamma Mia! The Party (Foto Dewynters)

Forestillingen vil by på en helaften med Nikos og hans familie. Det blir knallgod mat og drikke i Mamma Mia-miljø, akkompagnert av sang, dans og nachspiel — alt til ABBA musikk.

Rondo skal bygges om til Nikos greske taverna, og gjestene får servert en middelhavsinspirert tre-retters middag mens fortellingen spilles ut i lokalet. Her er alle velkomne til å synge med til ABBA-låtene, danse og interagere med skuespillerne.

Flere relaterte saker finder du HER, HER og HER

Kommentarer