Golf har den fordel at det kan dyrkes utendørs i et miljø med minimal smitterisiko og det har gjort at interessen for golf har eksplodert under corona-krisen.

Abama Resort - Tenerife - Kanariøyene - Spania
Abama Bellevue på Tenerife (Bilde: abamagolf.com/unitedspiritnordic.com)

De siste tall fra Norsk Golfforbund i juni 2020 viser en økning på 16.000 nye medlemmer og det var stor rift om startplasser på golfbanene forrige sommer. Svenske golfforbundet har sett en økning på 11,2% i 2020 og har for første gang et medlemstall over en halv million. Dansk Golf Union rapporterer om det høyeste medlemstall på flere tiår.

Golfreiser står høyt i kurs nå og Spania er i topp på listene over mest søkte reisemål på fly statistikken. Tenerife er et populært reisemål for nordmenn.

Abama Resort - Tenerife - Kanariøyene - Spania
Standard villa i Abama Resort (Bilde: abamagolf.com/unitedspiritnordic.com)

Las Terrazas de Abama, kåret til ‘The Best Golf Hotel in the World’ på International Hotel Awards. Med denne prisen har det 5-stjerners feriestedet Guía de Isora allerede fire internasjonale anerkjennelser fra de som ble gitt av International Hotel Awards, sammen med “Best Golf Hotel in Europe”“Best Golf Hotel in Spain” og “Best Luxury Hotel in Spain”, i tillegg til å ha blitt anerkjent av World Travel Awards som “Beste feriested i Spania”.

Abama golf er flaggskipet når vi snakker golf på Tenerife. Det er en verdensklasse golfbane som er designet av David Thomas som beskrives som en sann mesterskapsbane i et bølgende landskap og enestående utsikt over Atlanterhavet.

Tenerifes beste golfbane

Jesper Black og Kristian Gottlieb Munck fra Caddie Golfrejser i Danmark sier om Las Terrazas de Abama:

– Det er et fantastisk resort med hotell leiligheter som holder en høy kvalitet og har en fantastisk utsikt over golfbanen og kysten ved San Juan. Du har et stort utvalg av leiligheter – fra 1-romsleiligheter til penthouse med 4 soverom og den flotteste panoramautsikt – alle med topp moderne innredning. På toppen av alt så er det gåavstand til klubbhuset på Abama Golf, i kupert terreng vel og merke – men det er mulig å gå til klubben. Vi synes at Abama Golf er en av Tenerifes beste golfbane, kanskje den beste. Banens standard, layout, naturopplevelsen og servicenivået, er virkelig høyt. 

– Så vi forstår godt at “Golf Digest” har kåret Abama Golf til å være Editors Choice i både 2019 og 2020.

Les også: 5 stjerners golf på Tenerife med utsikt til AtlanterhavetDe bedste golfbaner i Spanien

Flere relaterte artikler finner du HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER

Abama Resort - Tenerife - Kanariøyene - Spania
The Ritz Carlton Abama (Bilde: abamagolf.com/unitedspiritnordic.com)

Kommentarer