Du kan nyte kulinariske opplevelser til spesialpris når Miami feirer den 17. utgaven av den årlige matfestivalen Miami Spice. Her serverer over 200 lokale restauranter treretters menyer fra 23 USD (190 NOK) for både lokale og besøkende.

Restaurant på Miami Beach (bildekilde: miamiandthebeaches.com/related.dk)

I august og september, under den 17. utgaven av den årlige matfestivalen Miami Spice, kan man i Miami pleie smaksløkene med matopplevelser fra noen av byens beste kokker, og det til spesialpris.

Tre retter for 190 kroner

Selv om det er byens beste kokker som står foran grytene, er det langt fra dyrt å delta på festivalen. Tvert i mot. En treretters frokost eller lunsj på de deltagende restaurantene koster 23 dollar, mens prisen for tre retter til middag ligger på 39 dollar – henholdsvis ca. 190 og 320 kroner.

På Miami Beach (bildekilde: miamiandthebeaches.com/related.dk)

Bærekraft i fokus

En nyhet ved årets matfestival er et spesielt fokus på bærekraftig og miljøvennlig mat, siden festivalen arrangeres i samarbeid med den lokale ideelle organisasjonen Slow Food Miami. På hjemmesiden til Miami Spice kan du se hvilke av de deltagende restaurantene som har fått organisasjonens kvalitetsstempel «Snail of Approval». Utmerkelsen gis til restauranter og produsenter som lever opp til organisasjonens krav om kvalitet, autentisitet og bærekraftig drift.

Opplevelser til spesialpris hele året

Miami Spice er en del av initiativet Miami Temptations, som er skapt av byens turistkontor, GMCVB. Gjennom hele året står Miami Temptations bak arrangementer som gjør det mulig å utforske Florida-favoritten til spesielt fordelaktige priser. Av de øvrige arrangementene kan vi nevne Miami Romance Month, Shop Miami Month, Miami Sports & Wellness Month, Miami Museum Month, Miami Film Month, Miami Hotel Months, Miami Spa Month, Miami Attractions Month, Miami Live Arts Month og Miami Heritage Month

Les mer om Miami Spice og se listen over deltagende restauranter HER – Turistnettsidene til Miami finner du HER

Følg Miami and the Beaches på sosiale medier: Facebook HER, Twitter HER, Instagram HER og Pinterest HER 

Flere saker om Miami finner du HER og flere saker om matfestivaler HER

Coconut Grove Montys Raw Bar (bildekilde: miamiandthebeaches.com/related.dk)

 

Kommentarer