Grand Hotel Oslo by Scandic gikk til topps i “reiselivsbransjens Oscar” og ble utropt til dobbeltvinner under en virtuell gallaforestilling mandag 2. november. – En stor anerkjennelse, sier hotelldirektør Toril Flåskjer.

Grand Hotel Oslo by Scandic - Karl Johans gate - Oslo
Grand Hotel Oslo by Scandic gikk til topps i to kategorier under WTA 2020 (Foto: Kyle Meyr for Scandic Hotels)

Grand Hotel Oslo by Scandic har blitt kåret til “Norges ledende forretningshotell 2020» og «Norges ledende hotell 2020» i den 27. utgaven av World Travel Awards.

Toril Flåskjer - Hotelldirektør - Grand Hotel Oslo by Scandic
Toril Flåskjer, hotelldirektør Grand Hotel Oslo by Scandic. (Pressebilde: Scandic Hotels)

Dette er sjette gang hotellet vinner førstnevnte kategori, og femte året på rad. Det er også fjerde gang hotellet blir kåret til Norges ledende hotell. Nyheten ble kunngjort i en virtuell gallaforestilling for bransjen mandag 2. november.

World Travel Awards ble etablert i 1993 for å anerkjenne, belønne og feire store prestasjoner i reiselivsindustrien, og regnes for å være blant de mest prestisjefylte, internasjonale bransjeprisene.

Prisene er blitt omtalt som reiselivets «Oscar»-utdeling av den amerikanske avisen Wall Street Journal.

Nettsidene til World Travel Awards finner du HER

– Dette er en stor anerkjennelse for oss. Grand er et ikonisk hotell og et landemerke med en historie som strekker seg tilbake til 1874. De siste årene har vi gjort mye for å oppgradere dette produktet, og i 2020 har vi blant annet totalrenovert Nobelsuiten og Tårnsuiten ved hjelp av designer Hanne Gathe, sier Flåskjer.

Nettsidene til Grand Hotel Oslo by Scandic finner du HER

– Vi har dedikerte ansatte som jobber utrettelig for å ivareta gjestene våre. Dette er en stor inspirasjon for teamet på Grand, for de som er glad i Grand og de som har investert og bidratt til at hotellet fremstår slik det gjør i dag, legger hun til. 

Flere relaterte saker finner du HER, HER, HER og HER

Kommentarer