Ingenting slår Grand Prixâ„¢-sesongen i Singapore når det gjelder spennende muligheter. Fra 19. til 21. september går Singapore fra pit stop til non-stop når det gjelder underholdning. Opplev et yrende natteliv, artister i verdensklasse, et historisk formel en-oppgjør og selvfølgelig verdens eneste nattlige gateløp.

Singapore GP er i gang (foto:STB)

Singapore GP er i gang (foto:STB)

 

2014 FORMULA ONETM SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX er tilbake med et smell. I tillegg til det nattlige gateløpet har Grand Prixâ„¢ Season Singapore et vell av livsstilstilbud både for dem som er fan av billøp, og for dem som ikke er det. Føl den elektriske stemningen med høyoktan underholdning etter løpet, eller utforsk den grønne byen før det spennende nattlige gateløpet begynner, og nyt det brede utvalg av spisesteder, butikker og kulturelle fristeder.

Robbie Williams og J-LO tar teten

After party (foto:STB)

After party (foto:STB)

Han har ikke opptrådt i Singapore på mer enn 13 år, men på kvelden den 20. september, etter kvalifiseringsrundene, entrer Robbie Williams Singapores største utendørsscene på Padang Stage, for å sette en stopper for den lange tørken. Robbie Williams får følge av en spektakulær rekke av internasjonale toppartister som skal opptre i løpet av helgen som billøpet pågår (19. til 21. september) på Marina Bay Street Circuit, deriblant MAYDAY (fredag), Pet Shop Boys (lørdag), Ziggy Marley (lørdag og søndag), John Legend (søndag) og Jennifer Lopez (søndag).

Jennifer Lopez, som har vært nominert til Grammy-prisen to ganger, som nylig samarbeidet med Pitbull på «We Are One (Ole, Ola)», den offisielle sangen til 2014 FIFA World Cup, og som deltok med en opptreden på åpningsseremonien i Brasil, vil avslutte årets billøp med stil.

En historisk oppvarming

Løypekart (foto:STB)

Løypekart (foto:STB)

Før løpshelgen kan man få se noen sjeldne biler som skal konkurrere for første gang i Singapore på Marine Bay Street Circuit. 20 spesialinviterte biler kommer til å være i Singapore for å delta i det ultimate, historiske Formula Oneâ„¢-oppgjøret. FIA Masters Historic Formula One Championship og Masters HGP går sammen om å presentere en samling med Formula Oneâ„¢-biler fra 1966 — 1985 som oppvarming før dagens superbiler tar over banen.

Kjendisfester

Det er nesten overflødig å nevne det, men festen stopper ikke selv om billøpet er over. Singapores utrolige natteliv garanterer nachspiel som kommer til å bli husket lenge.

Amber Lounge er det originale Grand Prix nachspielet og en av verdens mest eksklusive nattklubbopplevelser. Loungen gir F1â„¢-fansen muligheten til å gå rett fra paddock til party. Amber Lounge byr på bilførere, live-opptredener og kjendiser.

Det samme gjelder for Podium Lounge, som er tilbake for å feire et massivt femårsjubileum. Etter å ha vært utsolgt hvert år de siste årene er Podium Lounge nå tilbake med boujís, Londons mest populære private medlemsklubb. Nyt en middag laget av chef Quique Dacosta, som har tre stjerner i Michelin-guiden, en hjertevarmende hyllest til Formula 1â„¢-legenden James Hunt og kom i festhumør med internasjonale DJ’er og den kritikerroste kubanske perkusjonisten Pablo Calzado.

Oversikt (foto: STB)

Oversikt (foto: STB)

Et kulturelt kick

Hvis bilførerne eller festingen ikke helt er tingen for deg, kan du alltids få et kulturelt kick. Opplev hvordan ekte hestekrefter og mennesker virker sammen når Cavalia, et multimedia teatershow, skaper magi. 40 fantastiske hester og akrobater opptrer på scenen. Cavalia er skapt av en av grunnleggerne av Cirque du Soleil, og har allerede begeistret mer enn 4 millioner mennesker.

I tillegg vil Nasjonalmuseet ha mange forskjellige utstillinger, og det vil bli mulig å lære om hvordan Singapore for første gang tiltrakk seg verdens oppmerksomhet som en racing-nasjon da landet var vertskap for bil- og motorsykkelløp i 13 år fra 1961.

Eller opplev det lokale livet når Chinatown får gatene til å vibrere med en hypnotiserende blanding av lys, gatebutikker og lokal mat under midthøstfestivalen. Eller ta turen til nærmeste gateselger-senter for å nyte et budsjettvennlig måltid fra en av de mange forskjellige leverandørene som selger nydelig gatemat med røtter i Singapores flerkulturelle kjøkken.

Publikum, nattløp (foto: STB)

Publikum, nattløp (foto: STB)

Mer informasjon om 2014 FORMULA ONETM SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX, finner du HER

Mer informasjon om Grand Prix™ Season Singapore (GPSS) 2014, finner du HER

Nattløp (foto:STB)

Nattløp (foto:STB)

Kommentarer