Har du reiseforsikring i Gjensidige eller Gouda er nå Eyr inkludert dersom du trenger medisinsk hjelp i utlandet. — Denne tjenesten vil gjøre det enklere og bedre for våre kunder som har behov for rask dialog med norske leger, sier produktsjef Anne Løvdahl i Gjensidige.

Skjer det noe mens du er på ferie har du tryggheten i å kunne rådføre deg med en norsk lege gjennom Eyr. (Foto: Eyr)

For de aller fleste vil det være et mareritt å bli syk eller skadet på ferie.

– Eyr gir en økt trygghet for de reisende og med nyheten reiseforsikring vil ca. 1 million nordmenn ha Eyr gratis eller rabattert gjennom sin forsikring, sier William Karlsen, partneransvarlig og forretningsutvikler i Eyr.

Perfekt følgesvenn på ferie

Mange nordmenn har allerede brukt Eyr når de er på ferie og vi får svært gode tilbakemeldinger. Alle kan bruker Eyr på reise, uten forsikring koster en legetime 350 kroner.

Med Eyr på mobilen har du alltid en norsk lege med deg på tur, det eneste kravet er internettdekning. 

– Skjer det noe mens du er på ferie utenfor Norge har du tryggheten i å kunne rådføre deg med en norsk lege gjennom Eyr. Enten du trenger råd for feriemage, har fått noen rare utslett eller har fått øyebetennelse, fortsetter Karlsen. 

William Karlsen – partneransvarlig og forretningsutvikler i Eyr.

1 million nordmenn har Eyr inkludert i forsikringen

Eyr samarbeider med Gjensidige, Storebrand, DnB, Codan og Gouda, og er inkludert i mange helse-, behandlings- og barneforsikringer. Med nyheten reiseforsikring har nå 20 % av Norges befolkning Eyr inkludert i sin forsikring. 

– I sommer kjørte vi en vellykket pilot med Gjensidige og Gouda reiseforsikring, og de ønsker nå å videreføre tjenesten til alle deres kunder. Vi opplever Gjensidige som fremoverlent og innovative, de satser virkelig på helse og digitalisering. Både Eyr og Gjensidige har bevegd seg raskt og derfor er vi nå de første i Norden til å lansere videokonsultasjon med lege for reiseforsikring, fortsetter Karlsen.

Les mer om Eyr HER

Kommentarer