1.575 meter skip, 502.946 tonn bruttovekt og 17.140 mennesker som ser på hansabyen Hamburg fra vannet. Denne paraden, som finner sted lørdag den 9. september, er absolutt enestående!

Seks store cruiseskip geleidet av 24 følgebåter forlater havnen samtidig og kjører nedover elven Elbe. Et fantastisk fyrverkeri rammer inn hendelsen. Det er sjette gang at dette publikumsvennlige arrangementet går av stabelen.

Fra 8. til 10. september i år kan du finne tradisjonelle, maritime markeder og nydelig mat og drikke mellom cruiseskipterminalene HafenCity og Altona. I tillegg er her både spaopplevelser og informasjon om temaet “Å jobbe der andre ferierer”. I tilknytning til cruisedagene kan du også besøke Europas ledende cruisemesse, Seatrade, i Hamburg fra 6. til 8. september.

Også i 2017 er det kunstneren Michael Batz som har ansvar for «Blue Port Hamburg», og han kommer til å belyse havnen mellom Elbbrücken (Elbebroene) og Oevelgönne (en promenade langs Elbe). Mer enn 100 gjenstander, som flytebrygger og heisekraner, kommer til å lyse i en magisk blåfarge.

Les mer om Hamburg Cruise Days HER  – Les mer om belysningen Blue Port HER  – Les mer om det å være turist i  Hamburg HER 

Les flere saker om Ferielandet Tyskland HER, om Reiselandet Tyskland HER og om Hamburg HER 

Flere B2B-nyheter finner du HER og HER

Kommentarer