Kim-Roger Andersen (30), opprinnelig fra Namsos, er ansatt som «Food and Beverage-Manager» ved ærverdige Hotel Refsnes Gods på Jeløya utenfor Moss.
Travel førjul
Refsnes Gods har en 250 år lang historie med det gode vertskap og gjestfrihet i fokus.
Og har til tross for krevende tider i hotell- og restaurantbransjen hatt en meget god sommer og høst.
Hotellet som er kjent for sin imponerende kunstsamling, og en av Hotell-Norges mest imponerende vinkjellere, har hatt suksess med sine førjuls-buffeter som har slått godt an blant gjestene, både lokale og tilreisende.
Kokkens hverdag
Kim-Roger Andersen startet i jobben ved Hotel Refsnes Gods i slutten av oktober og kommer fra stillingen som food-and-beverage-controller i Thon Hotels/Olav Thon-gruppen. Der har han også jobbet som management trainee.
Kim-Roger Andersen har fagbrev som kokk og er utdannet ved Hotellhøgskolen i Stavanger hvor han blant skrev bachelor-oppgave om «Utfordringer i kokkens hverdag».
– Er det mye som er forandret i kokkenes hverdag siden den gang?
– Noe er forhåpentligvis blitt forandret – til det bedre. Men noe er likt: For mange kokker er det i dag en utfordring knyttet til det språklige i jobben. Mange av kjøkkensjefene og kokkene i Norge kommer fra andre land, og dermed kan man fort få språkproblemer i kommunikasjon ledelsen ved hotellet. Dette er en viktig oppgave å løse, mener Kim-Roger Andersen.
Ny kjøkkensjef
Refsnes Gods er et lite og intimt hotell, med kun 61 rom, og et hotell som ønsker å gi gjestene ekstra gode matopplevelser.
Og akkurat nå vil hotellet styrke teamet med en ny kjøkkensjef Refsnes Gods.
– Vi ser for oss at en kjøkkensjef som skal lede et dyktig kjøkkenteam der kvalitet og presisjon står i fokus. Med godt lederskap og sterk gjennomføringsevne ønsker vi at den nye kjøkkensjefen løfter hele teamet til å fortsette videreutviklingen av vårt unike og spennende kjøkken, sier hotelldirektør Kim Nyheim Ragnarsson.
Hotell Refsnes Gods er med i Classic Norway Hotels, som eier og driver 19 hotell og rorbuanlegg i Norge.