Berlin Brandenburg Airport Willy Brandt skulle ha vært åpnet for tre - fire år siden , men er blitt utsatt gang på gang. Årsaken er at man oppdager stadig nye feil ved bygninger og anlegg  ((©otoerres))

Berlin Brandenburg Airport Willy Brandt skulle ha vært åpnet i 2011/2012, men er blitt utsatt gang på gang. Årsaken er at det ble oppdaget stadig nye feil ved bygninger og anlegg (foto: ©otoerres))

Hartmut Mehdorn trekker seg med fra jobben som sjef for BER – Berlin Brandenburg Airport Willy Brandt. Årsaken er at han føler mistillit fra deler av styret til den skandaleombruste flyplassen. Avgjørelsen om å trekke seg kom få dager etter at han hadde fått fornyet tillit av styret for lufthavnen, melder Berliner Morgenpost.

Tidligere airbelin og Deutsche Bahn-sjef Hartmut Mehdorn ble i 2013 hentet inn som “ryddegutt” i kaoset rundt den tyske storflyplassen.

Hartmut Mehdorn (© Günter Wicker / Flughafen)

Hartmut Mehdorn (© Günter Wicker / Flughafen)

Den 70 år gamle Mehdorn beklager at han må gå fra jobben etter som det strider mot hans “plikttrohet og personlige mål”.

Åpningen av BER har vært utsatt flere ganger de siste årene. Årsaken er feil med bygninger og anlegg på det som skulle bli den nye tyske “hovedflyplassen”.

Mehdorn er blitt enig med styret i BER om bli værende i stillingen inntil etterfølgeren er på plass – dog ikke lenger enn til utgangen av første halvår 2015.

Kommentarer