Reisebyrået Haugesund Travel AS inngikk  lørdag den 1. oktober et partnerskap med Berg-Hansen. Reisebyrået er et frittstående byrå som markedsfører seg under navnet goTO. – Avtalen med Berg-Hansen åpner for nye og spennende muligheter, sier daglig leder, Odd Erik Salvesen.

Astrid Henriksen, key account manager for kjeden i Berg-Hansen og Odd Erik Salvesen, daglig leder i goTO (bilde:BH)

Reisebyrået har i dag kontorer i sentrum av Haugesund, på Oasen kjøpesenter og på Haugesund lufthavn Karmøy (også kalt Helganes). Selskapet har 12 ansatte som i hovedsak jobber med gruppe- og feriereiser. De har hatt suksess med blant annet egenproduserte turer. I tillegg ønsker de nå å satse på jobbreisemarkedet. Det er et stort potensiale for nye kunder i denne regionen.

goTO skal fortsette å gjøre det vi er gode til, nemlig å utvikle og selge reiseprodukter fra Haugesund Lufthavn til ulike destinasjoner. Som franchisetaker hos Berg-Hansen vil vi få tilgang til enda flere avtalepriser og reisemål. Eksempelvis vil vi endelig kunne tilby charter-destinasjonene til våre kunder direkte fra Helganes. Vi vil også få tilgang til hotell- og flyavtalene til Berg-Hansen, noe som vil styrke vår konkurransedyktighet, sier Salvesen.

– Vi er i en bransje hvor det skjer en enorm utvikling fra dag til dag. Derfor må vi følge med både faglig og på teknologisiden. Det er kombinasjonen av dette som gir de beste reiseproduktene til våre kunder. Samarbeidet med Berg-Hansen gir oss tilgang til teknologi og verktøy vi ellers ikke ville hatt, sier Salvesen.

Berg-Hansen ønsker å vokse og vil satse på lokal tilstedeværelse

Berg-Hansen har investert mye i både reiserådgiverkompetanse og utvikling av digitale tjenester gjennom årene.

– Vi har en onlinetjeneste i verdensklasse som gjør det effektivt å være på jobbreise. Haugesund Travel AS har på sin side høy kunnskap innen feriemarkedet. Dette samarbeidet vil derfor tilføre oss en stor verdi, og deling av kompetanse begge veier vil bli en viktig del av samarbeidet, sier Key Account Manager for kjeden i Berg-Hansen, Astrid Henriksen.

Kommentarer