Nå kan du kombinere et syv-netters cruise i Hawaiis øyverden med en ukes ferie i eksotiske Honolulu. Cruiset er i regi av Norwegian Cruise Line, Vings nye samarbeidspartner. – Dette er en helt unik reise! På mange cruise tilbringer du mye tid til havs, men på denne turen seiler vi innom fire av øyene på Hawaii og får god tid til å oppleve øygruppen. Vi har dessuten lagt inn en ukes opphold i Honolulu i forkant av cruiset. På denne turen får du virkelig mulighet til å oppleve alt hva Hawaii har å by på, sier informasjonssjef Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving.

Elisabeth Vonstedt (ving.no)

Elisabeth Vonstedt (ving.no)

Ving har inngått en cruiseavtale med Norwegian Cruise Line og får dermed seks nye skip og 15 nye ruter i sitt cruiseprogram. I tillegg til Hawaii-cruiset går det ruter både i Karibia og i Middelhavet.

– Med Norwegian Cruise Line øker vi bredden i tilbudet vårt. NCL sine skip passer veldig godt til vår kundegruppe, fortsetter Larsen-Vonstett.

– Rederiet er mest kjent for sine freestyle cruise. Det betyr at stemningen om bord er veldig uformell og avslappet. Du bestemmer for eksempel selv når du har lyst til å spise uten å være avhengig av faste bordsetninger. Skipene er forholdsvis store og passer for alle, enten du er en barnefamilie, vennegjeng eller voksne uten barn. Mange av skipene har dessuten lugarer for dem som reiser alene, fortsetter hun.

Middelhavet og Karibia

NCL sine Middelhavscruise starter i Barcelona og Venezia og går til steder som Roma, Dubrovnik og Santorini. I Karibia starter turen i Miami eller New York og går derfra til øyer som Bahamas, Jamaica og Bermuda, samt til Belize og Mexico.

– Cruiseinteressen hos nordmenn fortsetter å vokse. Vi har mer enn doblet salget vårt sammenlignet med i fjor. Mange synes det er enkelt å kjøpe hele pakken med fly, hotell og cruise hos oss fremfor å sette sammen alt på egen hånd, tror Larsen-Vonstett.

To av tre gjester velger cruise i Middelhavet, men med denne satsningen med NCL så tror Larsen-Vonstett at selskapet vil få en fin vekst i Karibia også.

Ving har nå totalt 119 ulike cruiseruter med 30 skip i Karibia, Middelhavet, Dubai, Det indiske hav og Hawaii.

Les mer om cruiset på Hawaii HER

Les mer om Vings øvrige cruise HER

Kommentarer