Hotels.com lanserer Siri-snarveier som en del av oppdateringen til iOS 12. Den nye funksjonen lar Hotels.com-kunder over hele verden reise handsfree. Her kan du hente fram en bestilling og se hotelladressen, kart og innsjekkingstid med bare noen ord.

(Illustrasjon: Hotels.com)

Nesten en fjerdedel av dagens globale reisende (22 %) bruker stemmefunksjoner til å søke etter og bestille reiser, ifølge Hotels.com™ Mobile Travel Tracker. Når Apple nå lanserer denne nye funksjonen som en del av oppgraderingen til iOS 12, blir Hotels.com et av de første reiseselskapene til å lansere Siri®-snarveier i mobilappen sin.

Hotels.com-appen er lastet ned 70 millioner ganger over hele verden, og den nye funksjonen Siri-snarveier vil være tilgjengelig i 90 land og territorier og på 40 språk. Hotels.com-kunder åpner bare bestillingen sin i appen, klikker på «Legg til i Siri»-knappen og leser inn en stemmekommando som er relevant for oppholdet.

Når en kunde så ankommer reisemålet og vil vite adressen til hotellet, se hotellet på kartet eller finne innsjekkingstiden, holder det å gjenta stemmekommandoen, så åpner Siri-snarveier bestillingen i Hotels.com-appen.

(Illustrasjon: Hotels.com)

Daniel Craig, VP for mobil i Hotels.com, forklarer:

– Hvor mange ganger har du ikke landet på flyplassen med hendene fulle av bagasje, og så finner du ikke e-posten eller utskriften med bekreftelsen? Nå kan du få hjelp bare ved å bruke stemmen! Siri-snarveier for Hotels.com gjør reisen enklere ved å finne den viktigste informasjonen du trenger med bare én stemmekommando. Handsfree-reiser er en voksende trend, og denne nye funksjonen er perfekt for dagens travle reisende som krever umiddelbar tilgang til informasjon.»

Hotels.com-appen er en prisvinnende app med topprangering (4,5+ stjerner) i Apple Store og Play Butikk. Den kan lastes ned til iOS og Android og gjør det enkelt å bestille reiser. Dessuten kan du spare med én gang og tjene bonusovernattinger til senere.

(Illustrasjon: Hotels.com)

Kommentarer