E24 sin årlige talentkåring «Ledertalentene» har gått av stabelen og norske Helene Hallre, Hotel Manager ved ikoniske Radisson Blu Royal Hotel i København, er kåret til det tredje beste ledertalentet i Norge. Hun er den eneste aktøren fra hotellbransjen på denne prestisjefulle topplisten og er i tillegg kåret til en av toppkandidatene i kategorien «Årets drivkraft».

Helene Hallre ble i 2014 kåret til årets unge leder av HSMAI (foto: Rezidor)

Helene Hallre ble i 2014 kåret til årets unge leder av HSMAI (foto: Rezidor)

– Mitt mål er å hver eneste dag gi gjestene våre minneverdige hotellopplevelser, bidra til å utvikle teamet mitt og skape gode resultater for selskapet. Det er fantastisk hyggelig å motta denne utmerkelsen», forteller Helene Hallre, Hotel Manager ved Radisson Blu Royal Hotel i København.

Les også: Helene Hallre kåret til årets unge leder (2014)

For åttende år på rad har E24 kåret Norges fremste ledertalenter blant de dyktigste personene under 35 år, som har resultat-, personal- og/eller beslutningsansvar i næringslivet. Helene Hallre ligger på 3. plass på topplisten over de største ledertalentene i Norge, er det eneste talentet fra hotellindustrien på topplisten og har også fått topplassering i kategorien «Årets drivkraft». Denne kategorien tar opp i seg operations/drift og kandidatene her har operativt lederansvar, og benytter dette til å skape dokumenterbare resultater for organisasjonen.

Dette sa juryen om Helene Hallre:

“Helene leder flaggskiphotellet til Radisson Blu i København, hotell Royal. Hun har imponert alle med sin måte å styre på, og nyter stor tillit på alle nivå i organisasjonen. Hun beskrives som sterkt forretningsdrevet, med meget god forståelse for hva som driver gjesteopplevelse, effektiv drift og konkurransekraft på lengre sikt. Helene involverer og engasjerer medarbeiderne i forbedringsarbeid, og er selv en aktiv og spillende trener. Hun omtales som utrolig strategisk, systematisk, kommersiell og med et meget godt overblikk og innsikt. Helene har alltid både en «plan A» og en «plan B». “

Tildeles for tredjeplass i Ledertalentene 2016.

For å finne Norges fremste talenter har E24 gjennomgått CVer, sjekket referanser og gjort intervjuer. Vurderingen har skjedd i flere ledd og en jury har til slutt kåret de fremste talentene.

Juryen har bestått av juryleder Cathrine Foss Stene, som til daglig er partner i konsulentselskapet Implement Consulting Group. Resten av juryen består av følgende erfarne ledere: Telenor Norge-sjef Berit Svendsen, Hege Yli Melhus Ask, leder i Gjensidiges personmarked, og Nils Øveraas, tidligere Accenture-toppsjef, og nå generalsekretær i Den Norske Turistforening.

Les også: Årets Unge Leder i Hotell- og Reisebransjen og Årets Unge Hoteliér kåret (2014)

E24 arrangerer «Ledertalentene» i samarbeid med rekrutteringsselskapet Boyden Exceutive Search. Vinneren ble kåret fredag 18 November i PWCs lokaler i Bjørvika i Oslo.

Se hele listen fra E24 HER

Kommentarer