Første september 2018 får SkiStar ny destinasjonssjef og daglig leder i Trysil. Helge Bonden overtar jobben etter Bo Halvardsson, som går over i stillingen som teknisk direktør i morselskapet SkiStar AB med ansvar på alle destinasjoner.

Helge Bonden er ny destinasjonssjef og daglig leder i SkiStar Trysil fra 1. september 2018. (Foto: Ola Matsson/SkiStar)

51 år gamle Helge Bonden er ikke ukjent med jobben som destinasjonssjef og daglig leder for SkiStar Trysil. Han hadde samme stillingen i seks år i perioden 2008-2014. De siste fire årene har han jobbet som controller for SkiStars virksomheter i Trysil, Hemsedal og østerrikske St. Johann. I tillegg er Bonden siden november 2017 konstituert direktør for Trysils to Radisson Blu-hotell fram til den ny hotelldirektøren Maria Åhgren er på plass.

Les også: Maria Åhgren ny administrerende direktør for Radisson Blu hotellene i Trysil

Trysils nye destinasjonssjef begynte som økonomisjef i 2005 og har lang erfaring i bransjen. Bonden gleder seg til å utvikle Trysil og SkiStars virksomheter i skibygda videre.

– Vi har et fantastisk utgangspunkt. Ikke minst med tanke på at det bygges en ny flyplass mellom Sälen og Trysil. Vi har ansatte med masse kunnskap, og fokus blir å utvikle organisasjonen videre slik at vi fortsetter å levere opplevelser og service i verdensklasse, sier Bonden.

Les også: Sterk vekst i det internasjonale markedet (februar 2018) - Første spadetak for fremtidens Scandinavian Mountains Airport (oktober 2017)

Flere saker om Trysil finner du HER og om Scandinavian Mountains Airport HER 

(bildekilde heading: Ola Matsson/SkiStar)

Kommentarer