Med 26 eiendommer i Norden er Strawberry’s eiendomsdivisjon et av markedets fremste på utvikling og forvaltning av hotelleiendom i regionen.

Henrik Qvist Jensen - Strawberry Eiendom - Direktør
Henrik Qvist Jensen (bilde: strawberry.no)

– Henrik har vært en viktig del av Strawberry de siste årene, ikke minst med utviklingen og fremdriften av storprosjektet Villa Copenhagen. Hans lange erfaring med ledelse av omfattende prosjekter i Danmark, gjør meg trygg på at han er rett mann for jobben. Jeg er utrolig glad for at Henrik har takket ja til å bli ny CEO for eiendomsdivisjonen i Strawberry og er spent på å følge utviklingen videre, sier Petter A. Stordalen, eier av Strawberry.

Henrik Qvist Jensen har siden 2017 jobbet som prosjektdirektør i Strawberry, og har hatt ansvaret for utviklingen av Villa Copenhagen og vært forvalter av Comfort Vesterbro. Han blir direktør for Strawberry’s eiendomsdivisjon som består av de tre selskapene Strawberry Properties, Strawberry Fields og Strawberry Brothers. I eiendomsporteføljen inngår 24 hoteller, et kontorbygg og én handelseiendom.

– Det er inspirerende å jobbe i en et selskap der det er høyt under taket og hvor det er rom for å skape og tenke stort. Som CEO for Strawberry’s eiendomsdivisjon ønsker jeg å optimalisere og strukturere prosesser samt styrke samarbeidet internt, men også på tvers av organisasjonen og eksternt. Jeg ser frem til å fortsette arbeidet med å utvikle spennende prosjekter sammen med mine dyktige medarbeidere, sier Henrik Qvist Jensen.

Før Henrik Qvist Jensen kom til Strawberry, jobbet han fem år i utviklingsselskapet Carlsberg Byen som utvikler det tidligere Carlsberg bryggeriet i København til boliger, hoteller, utdanningsinstitusjoner, kontorer m.m. Han er utdannet ingeniør og har også lang erfaring fra konsulentbransjen. 

Kommentarer