Mange nordmenn velger å ha noen år i utlandet. Det kan enten være i forbindelse med studier, jobb, eller bare for å oppleve nye ting. Her på siden skriver vi mye om flyreiser og destinasjoner og om hvordan du kan komme deg dit. Men hvis du flytter ut fra hjemmet ditt i Norge, og til et annet land, hva skal du gjøre med tingene dine da?

Leielager - Utenlandsreise - Oppbevaing - Minilager - Unsplash
Minilager er et godt alternativ dersom du flytter til utlandet for en lengre periode (Fotokilder: Unsplash)

Her finnes det mange muligheter, og det kan jo være du fortsatt beholder hjemmet ditt i Norge. Hvis du leier det ut eller selger det for å spare penger, så kan du vurdere å skaffe deg et minilager.

Hva er et minilager?

Et minilager er helt enkelt et lagerområde der du kan oppbevare tingene dine. Du kan finne billige og fleksible minilagre over hele landet som lar deg leie dem i den tidsperioden du trenger. Du kan også velge størrelsen på lagret alt etter hva du trenger å oppbevare. Hvis du sliter med å vite hvor stor plass du trenger kan du få hjelp til å beregne dette på nett. Minilagre er utrolig smarte, og det er en billig løsning på et stort problem. For, du må jo ha et sted å oppbevare tingene dine, og på denne måten slipper du å kvitte deg med dyrebare ting. Husk at hvis du reiser med en venn, eller dere er flere som bor sammen så kan det være smart å samkjøre slik at dere deler på et lager, om det er plass.

Slik booker du

Det er enkelt å booke et lager, og kan i likhet med hotellet og flybillettene bestilles på nett. Det er viktig at du finner fem til den delen av nettsiden som hører til området du vil leie. Ved å velge det nærmeste lokalet vil du spare penger på drivstoff og transport. Når du har funnet lokasjonen du ønsker er det bare å velge størrelse på lageret.

Hvis du sliter med dette, kan du bruke en kalkulator for å regne ut hvor mye plass du trenger. Her kan du enkelt huke av ved de møblene og tingene du skal oppbevare, også kommer nettsiden med forslag til deg. Her kan du både se hvordan du best mulig organiserer lageret for å få det meste ut av plassen, og du kan se hvor stort lager du trenger. På denne måten slipper du å betale for plass du ikke skal bruke, og kan kose deg litt ekstra på reisen din. 

Når du har valgt størrelse er det bare å velge hvor lenge du vil leie og betale og du har skaffet deg et lager! Så enkelt er det, og du kan gjøre det på veldig kort tid. Etter bestillingen er gjennomført blir lageret ditt klargjort, og du kan dra og bruke det med det samme.

Et minilager er perfekt for deg som trenger å oppbevare tingene dine trygt og billig mens du reiser. Sjekk det ut selv og beregne hvor mye plass du trenger på nett.

Kommentarer