Overnattingsekspertene hos Hotels.com™ har funnet frem de beste iglo- og ishotellene. Finn frem ullundertøy og varme ytterklær, for ditt neste vintereventyr er rett rundt hjørnet!

Northern Lights Village, Finland 

Northern Lights Village (bildekilde: hotels.com)

På Northern Lights Village i Finland har de både is- og glasshytter, så her kan du virkelig få naturen på nært hold. Som gjest på dette hotellet, som ligger i det lille tettstedet Saariselka, har man gode muligheter til å se nordlys og en vakker stjernehimmel. Ikke glem å ta med kameraet! 

Northern Lights Village er tilgjengelig på Hotels.com fra 3 765 kr per rom, per natt.*

Sorrisniva Igloo Hotel, Norge 

Sorrinsniva Igloo Hotel (bildekilde: hotels.com)

Slapp av på Sorrinsniva Igloo Hotel i Alta. Hver vinter krever byggingen av dette ishotellet så mye som 250 tonn is og 7 000 kubikkmeter snø. Dette er det perfekte reisemålet for de som liker å være ute på vinteren. Her kan du blant annet bli med på hundekjøring og snøscootersafari. 

Sorrinsniva Igloo Hotel er tilgjengelig på Hotels.com fra 4 608 kr per rom, per natt.*

Blacksheep Village Igloo, Frankrike 

Blacksheep Village Igloo (bildekilde: hotels.com)

Skientusiaster bør ta turen til Blacksheep Village Igloo. Dette iglohotellet har en uslåelig utsikt mot Mont Blanc og fantastiske skimuligheter rett i utenfor. Hver iglo kommer med spesialdyner som er tilpasset de kalde nettene i fjellheimen. Når du er ferdig med å stå på ski for dagen, kan du ta deg noe godt å drikke foran bålet eller nyte en deilig fondue. 

Blacksheep Village Igloo er tilgjengelig på Hotels.com fra 4 287 kr per rom, per natt.* 

Igloo Åre, Sverige 

Igloo Åre (bildekilde: hotels.com)

Familier som er på utkikk etter morsomme vinteraktiviteter bør ta turen til Igloo Åre i Sverige. Kos dere med deilig kakao eller slapp av i badestampen under stjernehimmelen. Et bedre avbrekk skal man lete lenge etter! Hotellet har også to utendørsbasseng og en badstue der du kan få tilbake varmen etter en lang dag ute i snøen. 

Igloo Åre er tilgjengelig på Hotels.com from 1 453 kr per rom, per natt.* 

Kommentarer